Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemedium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemedium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta vertelde me heel fijn hoe ik in het leven sta, je zal nu denken dat weet je toch van je zelf, dat is ook zo, al kreeg ik daardoor toch het juiste inzicht waar ik telkens tegenaan liep. Heerlijk toch zo een gesprekje te kunnen voeren. Zalige dame is Vitta.




Ervaring van Theresa met medium Vitta   Ervaring van Theresa met medium Vitta   Ervaring van Theresa geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Krisha
  Ervaring met medium Krisha
  Hoi hoi Krisha
Vorig weekend met je gebeld en ja hoor ze had het me allemaal voorspeld.
Trouwens is ze ook een leuke dame om gewoon mee te praten. Krisha is een aanrader.




Ervaring van Carolien met medium Krisha   Ervaring van Carolien met medium Krisha   Ervaring van Carolien geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met medium Bertt
  Ervaring met medium Bertt
  Lieve Bertt, ik wil even zeggen dat ik je echt goed vind. Ik heb mensen
gesproken maar jij had gelijk. Je draaide er niet omheen geen onnodige
informatie gewoon zoals het is. Informatie waar je wat aan hebt. Wat je
zei klopte ik stond echt versteld. Hoe je mijn beschreef en die van
mijn vriend. echt goed. Ik ben super blij dat ik JOU heb gebeld.Je gaf
mij ook weer die rust waar ik naar verlangde, ik hoop je gauw nog eens
te spreken. want jou bel ik zeker nog eens. Heel erg bedankt en groetjes
van Ria xxx.




Ervaring van Ria met medium Bertt   Ervaring van Ria met medium Bertt   Ervaring van Ria geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Salina,

Jij bent mijn vertrouwenspersoon. Je brengt me keer op keer dicht bij mezelf. Helpt me met inzichten zodat ik de juiste dingen doe. Ook jouw voorspellingen komen uit

Groetjes.




Ervaring van L met medium Salina   Ervaring van L met medium Salina   Ervaring van L geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Arwen
  Ervaring met medium Arwen
  Net een consult gehad met mevrouw, onwijs lief en toegangelijk die echt rake dingen zei zonder iets te weten. Stond versteld.




Ervaring van L met medium Arwen   Ervaring van L met medium Arwen   Ervaring van L geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Beste Marie, uw voorspelling is uitgekomen. Het klopt ik heb de baan. Ik ben ontzettend blij. U waarschuwde mij eerder om mijn oude vader in de gaten te houden hij zat in een lastige periode vanwege gezondheid. U zei het doet hem meer dan je denkt. En inderdaad hij gaf dit later aan. U bent keigoed.




Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem met medium Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Amira
  Ervaring met medium Amira
  Lieve Amira, jouw deskundigheid en hartverwarmende gesprekken zijn voor mij een lichtpunt in deze donkere tijden. Je voorspelling van de kaarten komen altijd uit.
Dankjewel voor al je geduld met mij. Hoewel met jouw humeur, krijg ik bij jou altijd het gevoel dat ik er mag zijn. Groetjes Angela (Date van Gregory).




Ervaring van Angela met medium Amira   Ervaring van Angela met medium Amira   Ervaring van Angela geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met medium Catharina
  Ervaring met medium Catharina
  Dit is mijn beste paragnost. Ik ben zo blij met je Catharina. Ga zo door. Wij zijn nog op 1 ding in afwachting, maar ik vertrouw erop dat het snel uit gaat komen. Ik laat het je weten zodra je voorspelling is uitgekomen. Lieve mensen ik adviseer jullie om dit medium te bellen. Zij is echt een aanrader. Veel liefs, Ram.




Ervaring van Ram met medium Catharina   Ervaring van Ram met medium Catharina   Ervaring van Ram geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Beste Yellow. Weet niet hoe ik het moet zeggen maar na jou gesprek voelde ik me stukken beter. Eindelijk de juiste handvaten van hoe ik mijn ziel naar de juiste richting moet sturen, het verzorgen en het lief hebben. Veel dank.




Ervaring van AP met medium Yellow   Ervaring van AP met medium Yellow   Ervaring van AP geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Lieve Yellow.

Je bent absoluut een engel op alle vlakken.

Veel liefs
Ikke.




Ervaring van Yellow met medium Yellow   Ervaring van Yellow met medium Yellow   Ervaring van Yellow geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Krisha
  Ervaring met medium Krisha
  Krisha,

Je hebt het bij het rechte eind, ik geloofde het eerst niet maar YES het is zo.




Ervaring van A.M met medium Krisha   Ervaring van A.M met medium Krisha   Ervaring van A.M geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Hoi lieve Gunter, ik heb je mailconsult ontvangen. Haha, ik vind het zo grappig en leuk dat je er zo van overtuigd blijft dat we uiteindelijk echt samenkomen. Jij zegt dit al sinds 2019. Jij voelt die spirituele connectie tussen ons. Onze afstand maakt het ook allemaal niet makkelijk nu in 2020. Hij trekt zich zo vaak terug, en dat maakt mij soms aan het twijfelen. Ik houd je op de hoogte. Liefs, S.




Ervaring van S. met medium Gunter   Ervaring van S. met medium Gunter   Ervaring van S. geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ohh lola topper van me, je zei bericht vandaag of morgen maar 5 min na ons gesprek al volop contact en bellen. Mijn nieuwe liefde toonde zich. Je verdient meer dan 5 sterren en je legging was meer dan super, wat een aanwinst in mij leven.




Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Beste May, ik heb u vaker gebeld en elke keer zegt u wat er speelt. Geen beloftes, dingen die men wil horen, maar de waarheid. Uiteindelijk klopt alles wat ze zegt. Ik viel gisteren weg en kon u niet bedanken.




Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S met medium May Kensley   Ervaring van S geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Ohh lola topper van me je zei bericht vandaag of morgen maar 5 min na ons gesprek al vollop contact en bellen mn nieuwe liefde toonde zich.
Je verdient meer dan 5 sterren en je legging was meer dan super wat een aanwinst in mn leven.




Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje met medium Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Emma
  Ervaring met medium Emma
  Wou toch even zeggen dat ik het heel aangenaam vond om met je te babbelen en je zeker wel nog eens terug bel. Alvast bedankt.




Ervaring van Nathalie met medium Emma   Ervaring van Nathalie met medium Emma   Ervaring van Nathalie geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Van harte proficiat met je verjaardag Yellow. Hopelijk word dit geplaatst op 1 december. En heb je wijze raad op gevolgd. Dank u wel.
Lieve groet Marie en je weet wel-(Rudi).




Ervaring van Marie en (Rudi) met medium Yellow   Ervaring van Marie en (Rudi) met medium Yellow   Ervaring van Marie en (Rudi) geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat een heerlijk en energiek mens ben jij. Ik kon alleen maar lachen, nadat je mijn vraag en ook vermoeden hebt bevestigd. No nonsense .nee lekker recht voor zijn raap. Zodra ik die ene leukerd hebt ontmoet, laat ik het direct weten. Bedankt.




Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J met medium Lola   Ervaring van J geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine mn rots in de branding die veel vragen voor me op lost. Al een paar maanden mn grote steun en je spontaniteit erg top. Je bent een topper. xxx J.




Ervaring van J met medium Sabine   Ervaring van J met medium Sabine   Ervaring van J geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat een mooi consult van u. U zei over mn financiele kant dat het binnen een week rond zou zijn en zonder slag of stoot en inderdaad de hypotheek is rond. Ook over de liefde die op mn pad zou komen heb een heel leuk iemand leren kennen.




Ervaring van Remco met medium Lola   Ervaring van Remco met medium Lola   Ervaring van Remco geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Beste Daisy, ik bel regelmatig andere helderzienden maar jij bent vanaf nu mijn favoriet. Ik hoop echt dat je voorspelling uit komt. Ik bel je zeker nog wel eens als je terug online bent.




Ervaring van Marc met medium Daisy   Ervaring van Marc met medium Daisy   Ervaring van Marc geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola lola wat ben ik blij als ik jou kan bereiken. In 1 woord je bent geweldig. Hoop je snel weer te spreken. Gr Henkie.




Ervaring van Henk met medium Lola   Ervaring van Henk met medium Lola   Ervaring van Henk geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lo jij bent echt de topper van de lijn. Spontaan recht door zee en amicaal. Je draait er niet om heen, zoals altijd kwam het uit. Hij die man is terug gekomen wat jij voorspelde en ook kwa tijd. Ben zo blij met jou lo. Hoop je snel te spreken. Liefs Kaat.




Ervaring van Kaatje met medium Lola   Ervaring van Kaatje met medium Lola   Ervaring van Kaatje geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Deze vrouw is zo goed in wat ze doet.
Veel info gekregen op korte tijd.
Een engel op aarde.
Dank je wel.




Ervaring van Els met medium Rashieda   Ervaring van Els met medium Rashieda   Ervaring van Els geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Dank u wel voor onze 3 mooie korte gesprekken van daarnet 30 nov. Ik ben dingen te weten gekomen over mijn partner die ik niet eens had durven dromen. Zo jammer dat hij niet eens uitspreekt wat hij echt voor me voelt. Terwijl hij zo positief over me denkt. Ik kan niet wachten totdat deze nare periode eindelijk helemaal achter de rug is en wij eindelijk ongestoord en ongehinderd met mekaar kunnen zijn. Want tot nu toe is er helaas wel altijd iets of iemand ertussen geweest. Maar de dingen die u zei waren zo mooi en veelbelovend dat ik haast niet kan wachten totdat alles ook uitkomt. En ik laat u natuurlijk ook weten wanneer dat ene ding bij hem achter de rug is. U hoort het zeker van mij. Hartstikke bedankt voor alles.

Judy x.




Ervaring van Judy met medium Lineke   Ervaring van Judy met medium Lineke   Ervaring van Judy geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium May Kensley
  Ervaring met medium May Kensley
  Hallo May,
op korte termijn 6 maand zoals je zegt ben je geweldig goed, alles wat je over de personen die ik vroeg klopte echt een toppertje vind ik hier, al heeft men het nog niet ontdekt blijkbaar, je bent duidelijk en zit er ook altijd pal op over verschillende vragen ook beschrijvingen van personen. Je bent geweldig dus zekers 5 sterren een ontdekte diamant ben je.
liefs je collega Christelle.




Ervaring van collega Christelle met medium May Kensley   Ervaring van collega Christelle met medium May Kensley   Ervaring van collega Christelle geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met May Kensley  


Ervaringen van bezoekers met medium Vitta
  Ervaring met medium Vitta
  Vitta

Je knalde er helemaal op.




Ervaring van Kees met medium Vitta   Ervaring van Kees met medium Vitta   Ervaring van Kees geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Ik stelde jou een bijna absurde vraag, gewoon omdat ik mijn buikgevoel volgde en jij bevestigde voor 100 procent dat ik gelijk heb. Ik schrok er zelf van.




Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal met medium Sonja   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Yellow
  Ervaring met medium Yellow
  Gewoon hartelijk dank voor alles lieve Yellow. Je helpt me enorm in deze lastige situatie maar ik vertrouw op jou dat het eindelijk goed gaat komen. Ik bel je snel weer en hopelijk met het goed nieuws eindelijk. Ik belde je net ook en zei dat ik zenuwachtig ben wat jij goed kon plaatsen. Voor mij is Yellow een van de toppers op deze lijn. Liefs, F.




Ervaring van F met medium Yellow   Ervaring van F met medium Yellow   Ervaring van F geplaatst op 28 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Onze vermiste poes zou terug komen in november als het kouder werd. Nou mijn geduld is enorm getest, maar na 7 weken vermist te zijn kregen wij het verlossende telefoontje. Onze poes was gesignaleerd in een tuin. En ze is weer thuis. Wat je zei klopte helemaal.




Ervaring van Zorah met medium Joke   Ervaring van Zorah met medium Joke   Ervaring van Zorah geplaatst op 28 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Niemand heeft me nog nooit zo kunnen verassen als, Sanne. Van a tot z wist ze de situatie te beschrijven. Dank hiervoor want wat je zag en vertelde kon niemand weten. Je bent super medium, zo helder en duidelijk.

Ik zeg en ik sprak een engel. Janny.




Ervaring van Janny met medium Sanne   Ervaring van Janny met medium Sanne   Ervaring van Janny geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Ina
  Ervaring met medium Ina
  Ina is TOP ..enkele maanden geleden heb ik ze voor het eerst gesproken. Nadien heb ik haar gedurende enkele maanden proberen te bereiken, gisteren is het me eindelijk gelukt. Wat deze vrouw vertelt, voelt, is zo verbazingwekkend. Ik hoop dat ik haar in de toekomst zeker nog kan spreken.




Ervaring van DN met medium Ina   Ervaring van DN met medium Ina   Ervaring van DN geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met medium Daisy
  Ervaring met medium Daisy
  Wow, je vertelde me dat mijn persoonlijke gids mijn oma is. Hoe je haar omschreef. Wow, geen woorden voor. Ik wist al van iemand anders niet iemand van hier op de lijn dat mijn oma mijn gids is. Ik geloof in jou en in wat je voorspeld hebt. Je hebt me nu kracht gegeven om nog geduld te hebben. Je bent fantastisch goed.




Ervaring van Anoniem met medium Daisy   Ervaring van Anoniem met medium Daisy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Zojuist mooie reading ontvangen van Mathilda voor het jaar 2021. Liefde en nieuw werk zullen mijn pad kruisen. Mijn paranormale gevoel zal nog sterker ontwikkeld worden door dicht bij mezelf te blijven. Thanks Mathilda.




Ervaring van Hannie met medium MathildaNili   Ervaring van Hannie met medium MathildaNili   Ervaring van Hannie geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Lola
  Ervaring met medium Lola
  Lola wat een super consult binnen 3 dagen resultaat echt verbaasd dat je over de Engelse drop begon terwijl er zak voor mn neus stond je krijgt van mij meer dan 5 sterren.




Ervaring van Amanda met medium Lola   Ervaring van Amanda met medium Lola   Ervaring van Amanda geplaatst op 27 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemedium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemedium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemedium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemedium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden