Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemedium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemedium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Bedankt voor je mooie consult. kon alles plaatsen je zit er meestal pal op. wouw je bent een toppertje.




Ervaring van Wendy met medium Thaiis   Ervaring van Wendy met medium Thaiis   Ervaring van Wendy geplaatst op 25 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Aurora
  Ervaring met medium Aurora
  Hoi Aurora, je had gelijk dat vandaag niet het moment was om het gesprek aan te gaan met J. Hij bleek super gestresst voor zijn optreden (en wie weet wat nog meer). Geeft me vertrouwen dat de rest van wat je zei ook klopt :).




Ervaring van Eameralda met medium Aurora   Ervaring van Eameralda met medium Aurora   Ervaring van Eameralda geplaatst op 25 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Dankjewel lieve Danie voor al je hulp.
Jouw readings zijn altijd zo duidelijk .
Nu afwachten wat het resultaat zal zijn.
.




Ervaring van Anoniem met medium Danie   Ervaring van Anoniem met medium Danie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve Gunter. Dank voor alles. U bent altijd positief ook in mijn moeilijke tijden. Wat u ziet komt ook daadwerkelijk uit. Soms begrijp ik het even niet en dan gebeurd er weer iets waardoor ik denk owjeej, die Gunter heeft weer gelijk gehad. Petje af lieverd. Hoe fijn u alles kan beschrijven en uitlegd. Tot in details. En dank dat u er altijd bent. U verdient meer dan 10 sterren lieverd. Dikke knuffel van ons. Xxx San.




Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b met medium Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 24 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Beste Derya, sorry dat ik net wegviel onder afscheid. Bedankt voor je tijd en advies. Zat echt in de put. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren.
Xx s.




Ervaring van S met medium Derya   Ervaring van S met medium Derya   Ervaring van S geplaatst op 24 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Sanne kon je niet meer bedanken, ik was zo emotioneel pff, maar via deze weg 1000 maal dank, weet nu waarom ik me zo voel en wat ik er mee moet doen, geen 5 sterren waard maar ontelbaar, bel je snel weer. Love Jo




Ervaring van Jo met medium Sanne   Ervaring van Jo met medium Sanne   Ervaring van Jo geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Lisa
  Ervaring met medium Lisa
  Lisa je wist meteen rake dingen te vertellen. Geen onnodig tijd rekken en to the point. Heel aangenaam om mee te praten. Ik herkende veel in wat je zag en was er knal op. Mooi consult en heb rust gekregen. Dankjewel hiervoor je bent een top dame.




Ervaring van Sonja met medium Lisa   Ervaring van Sonja met medium Lisa   Ervaring van Sonja geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Lieve Qikyra, ik wil je bedanken voor de mooie consulten die jij mij gegeven hebt in een moeilijke periode waar jij mij vertrouwen in bleef geven. Je zei steeds er komt positieven tijd naar je toe. Dit is alles is nu op mijn pad gekomen dankzij jouw vertrouwen. Je ziet de dingen goed en je bent een zuivere meduim. Meer dan 5 sterren waard. Liefs Cynthia .




Ervaring van Cynthia met medium Qikyra   Ervaring van Cynthia met medium Qikyra   Ervaring van Cynthia geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Nina
  Ervaring met medium Nina
  Nina , jou antwoord op mijn mail klopt er is inderdaad familie op de werkvloer die op de hoogte is. En ja ik mis haar zo en ga hier inderdaad kapot aan want krijg het niet uit mijn hoofd. Dus ik twijfel niet aan jou gave en ik hoop dat je voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S met medium Nina   Ervaring van S geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  Christelle, wat ben je een ontzettend lieve vrouw. To the point, draait er niet omheen en alles wat ze mij heeft verteld is helemaal waar en/of is uitgekomen.
Ze heeft me regelmatig heel fijn advies gegeven en mij daarmee enorm geholpen.
Lieve lieve Christelle, wat ben jij ontzettend goed.

Ik hoop dat je volgende voorspelling ook weer uit mag komen.

Lieve groet.




Ervaring van Cathy met medium Christelle   Ervaring van Cathy met medium Christelle   Ervaring van Cathy geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabrina.P
  Ervaring met medium Sabrina.P
  Beste Sabrina.P, ik schrijf namelijk zelden een recensie maar jij verdient het. Heb je twee keer gebeld voor hetzelfde onderwerp. Beide keren zeer tevreden. En in het verleden had ik je ook een keer gebeld en achteraf bleek dat alles was je zei ook echt klopte. Top ga zo door zodat je meer mensen kan bereiken met je gave.




Ervaring van Nelly met medium Sabrina.P   Ervaring van Nelly met medium Sabrina.P   Ervaring van Nelly geplaatst op 22 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra. Jaaa er is WEER een voorspelling uitgekomen. Iets waar jij heel zeker van was en vaker doorgaaf aan mij. Ik ben er superblij mee, en het kan nu alleen maar beter gaan. Cassandra, jij bent GOED. Tot snel weer. Dikke kuss, van weet je wel. xx ook van J. Haha.




Ervaring van FT met medium Cassandra   Ervaring van FT met medium Cassandra   Ervaring van FT geplaatst op 22 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Beste Coen, al verschillend jaren bel ik je op. in al die tijd heb je altijd de nagel op de kop geslagen wat voorspellingen betreft. Ook voorspellingen die ik liever anders had gehoord, bleken uiteindelijk toch weer uit te komen zoals jij had gezegd. Ik wil je ontzettend danken voor de vele raad en begeleiding die je me de afgelopen jaren hebt gegeven. Ik ben eindelijk waar ik hoor te zijn. Je bent een heel zuiver medium, altijd correct in je voorspellingen. Ik kan je dan ook aan iedereen aanraden. Petje af voor je. En nog es een oprechte dank voor alles.
Groetjes Fanny.




Ervaring van Fanny met medium Coen   Ervaring van Fanny met medium Coen   Ervaring van Fanny geplaatst op 22 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy, ik ben heel erg dankbaar. Dit was voor mij heel erg nodig.




Ervaring van I. met medium Tancy   Ervaring van I. met medium Tancy   Ervaring van I. geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Lieve Sabine, bedankt dat jij er steeds voor mij bent. Jij bent tien sterren waard en meer. Een meerwaarde op de lijn. Zo to the point dat jij de beelden of kaarten ziet, je zit er telkens helemaal juist bovenop. Ongelooflijk hoe jij dat doet, lijkt wel alsof ik mijn eigen verhaal vertel. Telkens blaas jij mij van mijn sokken met jouw reading, ik sta telkens verbaasd. Ik raad iedereen aan jou te bellen en iedereen zal het zelfde beamen wat ik hier schrijf. Een topper in je vak, jij bent kei goed. Wat heb ik je gemist tijdens je verlof. Dikke knuf en veel liefs, Lydia.




Ervaring van Lydia met medium Sabine   Ervaring van Lydia met medium Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  lieve Christel, jouw waarnemingen zijn goed er zijn al wat jij tegen mij zei uit gekomen. Nu op naar het mooie, ik blijf in jou geloven. Groet Lola.




Ervaring van lola met medium Christelle   Ervaring van lola met medium Christelle   Ervaring van lola geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Richard
  Ervaring met medium Richard
  Goed gesprek, bedankt hiervoor.




Ervaring van Henny met medium Richard   Ervaring van Henny met medium Richard   Ervaring van Henny geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  lieve odette heel veel beterschap liefs mandy xxx.




Ervaring van m met medium Odette   Ervaring van m met medium Odette   Ervaring van m geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Je bent en blijft zo bijzonder voor mij,ik spreek je nu al twee jaar elke keer haal je mij er door heen. Ik weet echter niet wat ik zonder jouw had gedaan.deze lieve vlotte eerlijke dame verdiend geen 5 sterren maar echt 10000 sterren. Je betekend zo onzettend veel voor mij.ik ben gelukkig dat ik je heb leren kennen,ik geloof dat jij met een redenen op mij pad bent gekomen.Je hebt gelijk in wat je zegt en je geeft mij zeker weer zelfvertrouwen.Super bedankt.Veel liefs.dikke kus Z.




Ervaring van Z. met medium Derya   Ervaring van Z. met medium Derya   Ervaring van Z. geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Qikyra,
Is een loep zuivere medium. Ik bel al een geruime tijd. Haar voorspellingen komen uit tot de kleinste detail. Ik vind het een leuke, aardig en begaan met de mens. Een tien en een griffel.
Ik hoop je nog lang te contacten. Ook voor een praatje ben je er. Veel liefs Qikyra

.




Ervaring van Che. met medium Qikyra   Ervaring van Che. met medium Qikyra   Ervaring van Che. geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium An
  Ervaring met medium An
  Ik geef je 5 sterren, je hebt me helemaal blij gemaakt en alles klopte wat je zei, heel erg bedankt, je hoort me zeker nog, liefs.




Ervaring van Kris met medium An   Ervaring van Kris met medium An   Ervaring van Kris geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met medium Qikyra
  Ervaring met medium Qikyra
  Zij is erg goed in het mediumschap en heeft mij werkelijk geholpen. Als ik vragen heb bel ik haar. Heb een echt antwoord gekregen op mijn vragen. Als je een betrouwbaar antwoord wil adviseer ik daarom haar te bellen. Daarnaast is zij heel fijn om mee te praten, lief en meelevend en eerlijk.




Ervaring van Margot met medium Qikyra   Ervaring van Margot met medium Qikyra   Ervaring van Margot geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Hey Odette

Heel veel beterschap,liefde en sterkte gewenst

Liefs Evelien.




Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Lieve Olga,

Me praat maatje ik mis je..Er is nog niets veranderd dan weet jij wat ik bedoel, ongelooflijk. En toch moet het goed komen zoals jij altijd aangeeft. Ik denk vaak aan onze gesprekken en jou woorden vooral bij ons laatste gesprek, het komt goed vertelde je me dan.
Toch is het heel heel moeilijk en niet te begrijpen waarom dit zolang duurt. In ieder geval ben ik blij met jou,kan niet wachten tot wij elkaar weer spreken alle leuke verhalen maar vooral je goede advies raad, wijsheid, kracht, energie, je voelt alles haarfijn aan, stelt mensen gerust je bent nog steeds de allerbeste. Liefs tot snel NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Destiny
  Ervaring met medium Destiny
  Dankjewel voor het fijne gesprek, en je eerlijke antwoorden hier kan ik wat mee.

Liefs N.




Ervaring van N met medium Destiny   Ervaring van N met medium Destiny   Ervaring van N geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Hoi Sanne je had helemaal gelijk, zonder info boven op het probleem en mij terug in m,n gevoel geholpen super topper 1e klas, .




Ervaring van Marley met medium Sanne   Ervaring van Marley met medium Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Ongelooflijk hoe to the point jij elk detail kan zien en aanhalen. Jouw readings zijn zo zuiver en helder.




Ervaring van Lydia met medium Tess   Ervaring van Lydia met medium Tess   Ervaring van Lydia geplaatst op 20 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Christelle
  Ervaring met medium Christelle
  duidelijke taal met vleugje humor, concrete voorspellingen, geen vaag gesprek. Een aanrader.




Ervaring van patrick met medium Christelle   Ervaring van patrick met medium Christelle   Ervaring van patrick geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Sterkte & beterschap toegewenst .




Ervaring van Gaby met medium Odette   Ervaring van Gaby met medium Odette   Ervaring van Gaby geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Lieve Marie, wat een lieve zachte vrouw ben jij. Ik stelde je een vraag, en ik kreeg zoveel uitleg. Wouw. Wat je zag klopte volledig, en je vertelde dat alles goed komt nog dit jaar. Ik hou je zeker op de hoogte hoe alles verloopt. Lieve groetjes Yo.




Ervaring van yolanda met medium Marie   Ervaring van yolanda met medium Marie   Ervaring van yolanda geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Geweldig.
Leuke lieve dame, die snel dingen waarneemt. Helaas was mijn te goed op, en ik had het niet door, anders had ik je nog willen bedanken.
Echt wauw. Dankjewel. Ik laat van me horen hoe het is gegaan.
Een fijne dag en dankjewel. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Esterella   Ervaring van Karin met medium Esterella   Ervaring van Karin geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hallo Joke, ik had je net gesproken en wil je graag bedanken voor je geduld. Alles wat je mij tot nu toe heb voorspelt is altijd uitgekomen. Ik geloof sterk in je. Je hebt een mooie gave. Ik ben de dame waar u tegen zei dat de treintje zal stoppen voor mij relatie. En de zon weer volgend jaar zou schijnen.
Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Marie
  Ervaring met medium Marie
  Marie en ik hebben heel rustig gepraat. Ik kon elke uitspraak van haar onmiddellijk plaatsen zonder dat ik bijkomende uitleg moest geven of vragen. Dit was een mooi gesprek, waarvoor dank Marie.




Ervaring van Sarah met medium Marie   Ervaring van Sarah met medium Marie   Ervaring van Sarah geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met medium Karlien
  Ervaring met medium Karlien
  Dank je. Was fijn jou klare kijk zonder te vervagen, duidelijk te voorspellen. Bea.




Ervaring van Bea met medium Karlien   Ervaring van Bea met medium Karlien   Ervaring van Bea geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met medium Mari Elena
  Ervaring met medium Mari Elena
  Wat een mooie gesprek heb ik weer ervaren met je,ik sta er weer versteld van,mijn tegoed was op sorry ik viel weg ik ga je zeker weer snel bellen. Ik vind dat je geen 5 sterren maar 10 sterren verdiend zo mooi hoe je dingen inziet en wat je mij allemaal hebt verteld. ik hoop dat alles ten goede komt voor mij en hem. ik hoefde maar alleen me naam te noemen en alles werd mij verteld mochten jullie dit willen lezen bel haar en ontmoet deze geweldige persoon. dankjewel voor alle informatie ik bel je snel weer groetjes, Z.




Ervaring van Z. met medium Mari Elena   Ervaring van Z. met medium Mari Elena   Ervaring van Z. geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemedium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemedium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemedium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemedium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden