Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemedium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemedium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Lieve Evs, bedankt voor het fijne gesprek. Hopelijk mag ik u heel gauw weer bellen.




Ervaring van Orchidee met medium Evs   Ervaring van Orchidee met medium Evs   Ervaring van Orchidee geplaatst op 8 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Lieve Morgane, voor mij ben je, naast nog enkele toppers op deze lijn, een van de allerbeste mediums. Je houdt niemand onnodig aan de praat, legt dadelijk de kaarten en zegt eerlijk hoe jij het ziet, zonder daarbij iemand te kwetsen. Ik kan iedereen, maar ook iedereen jou aanbevelen. Jij bent meer dan 5 sterren waard en voor mij zit je zeker in de top 3 van beste mediums op deze lijn. Ik bel al jaren naar deze lijn en steeds opnieuw grijp ik naar jouw nummer om je te bellen. Dank je wel. Ik bel je zeker terug x x x B.B.




Ervaring van BB met medium Morgane   Ervaring van BB met medium Morgane   Ervaring van BB geplaatst op 8 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Je hebt me veel duidelijkheid gegeven. Je kon alles heel goed plaatsen en de dingen klopten die je me vertelde. Ik hoop aan de slag te gaan en een manier te vinden om dit alles snel achter me te laten. Erg bedankt.




Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Fijn om met Joke te spreken heel zachtaardig . Kon, ook al is het niet fijn om te horen, het ogenblik van het overlijden van mijn papa nauwkeurig voorspellen .
Voelt zaken heel goed aan .




Ervaring van veerle met medium Joke   Ervaring van veerle met medium Joke   Ervaring van veerle geplaatst op 7 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mierke
  Ervaring met medium Mierke
  Lieve Mierke, hartelijk dank voor het fijne gesprek van afgelopen week.
Je hebt mijn gevoelens bevestigd.
Ik vond het erg fijn om te horen dat het goed gaat met moeder en oma.
Dank voor jouw lieve en mooie woorden.

Liefs, Inge.




Ervaring van Inge met medium Mierke   Ervaring van Inge met medium Mierke   Ervaring van Inge geplaatst op 7 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Wat een geweldig medium, veel gezegd en zat met open mond te luisteren, hoe ze dit zo kon weten. Geweldig je gaat me vaker horen.

Dankje voor het geweldig mooie consult.
.




Ervaring van Lucia met medium Sanne   Ervaring van Lucia met medium Sanne   Ervaring van Lucia geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Gunter
  Ervaring met medium Gunter
  Lieve lieve Gunter, ik wilde u nogmaals heel erg bedanken voor de fantastische reading van daarnet. Ik zou wel uren met u kunnen bellen. Dikke knuffel en heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Gunter   Ervaring van Nathalie met medium Gunter   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met medium Maja
  Ervaring met medium Maja
  Super leuke dame , met een zeer grote gave voelde de situatie zeer goed aan.




Ervaring van AC met medium Maja   Ervaring van AC met medium Maja   Ervaring van AC geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met medium Rashieda
  Ervaring met medium Rashieda
  Supper vriendelijke en goeie hulp op je vraag dankjewel .




Ervaring van Heidi met medium Rashieda   Ervaring van Heidi met medium Rashieda   Ervaring van Heidi geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida, meerdere malen hebben wij elkaar gesproken. Je hebt vele mooie en zuivere voorspellingen gedaan, die allemaal zijn uitgekomen. Je bent eerlijk, oprecht en zegt het ook als dingen soms iets minder leuk zijn. Maar altijd op een positieve en oplossingsgerichte manier. Je hebt een heel stuk met mij meegelopen en dat voelde fijn. Dank daarvoor. Liefs, M.




Ervaring van M. met medium Sharida   Ervaring van M. met medium Sharida   Ervaring van M. geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Thaiis
  Ervaring met medium Thaiis
  Beste Thaiis, bedankt voor het fijne gesprek, zoals afgesproken hou ik je op de hoogte als de 2 voorspellingen zijn uitgekomen.

Je bent een aangename vrouw om mee te praten.
Groetjes tot later.




Ervaring van inge met medium Thaiis   Ervaring van inge met medium Thaiis   Ervaring van inge geplaatst op 6 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met medium Esterella
  Ervaring met medium Esterella
  Lieve Esterella, een mooi gesprek gehad met goede inzichten voor de nabije toekomst. Je hebt mij echt bemoedigd om door te gaan en dat ik op de goede weg ben. Heel hartelijk bedankt.




Ervaring van Jannie met medium Esterella   Ervaring van Jannie met medium Esterella   Ervaring van Jannie geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Ook ik wil mijn waardering uiten naar romeyna. Krijg dr niet vaak te spreken, omdat jullie allemaal het proberen en terecht.
Het is een sport om haar te pakken te krijgen, maar als je haar hebt, dan heb je de hoofdprijs.
Misschien dat wij allemaal denken dat ze gek van onze vragen wordt, maar voor romeyna is niks teveel zo lief, fijne zachte persoonlijkheid, geduldig, altijd met respect, meelevend en liefdevol legt ze weer haar kaartjes.
Mis je, hoop je snel weer eens te kunnen spreken
.




Ervaring van Miranda met medium Romyna   Ervaring van Miranda met medium Romyna   Ervaring van Miranda geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Ik wil heel even mijn enorme waardering uiten voor Romyna.
Ik kan me voorstellen dat ze gek wordt van al mijn vragen. Maar ze helpt me zo ontzettend goed en respectvol.
En ik heb veel vertrouwen in haar. Dat ze ook al heeft waar gemaakt.

Dankjewel voor je antwoorden, steun en begrip.

Liefs, Karin van de vele vragen via mail.




Ervaring van Karin met medium Romyna   Ervaring van Karin met medium Romyna   Ervaring van Karin geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Wat is het super fijn om met je te praten. Buiten dat je een luisterend hoor bent geef je goede tips en advies. Daarmee heb je mij zo enorm geholpen de afgelopen periode. Tot nu toe kopt alles wat je hebt voorspeld en zei je ook dat het straks allemaal goed gaat komen. En we gaan beginnen aan een mooi nieuw begin. Ik heb er door jou weer meer vertrouwen in gekregen. Dank voor alles.




Ervaring van Marloes met medium Beau   Ervaring van Marloes met medium Beau   Ervaring van Marloes geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Lieve Elena,

Verbinding viel weg toen het over lievelingspaardje ging. Ik was wel benieuwd. Hopelijk hoor ik het een volgende keer nog van je.
Wel weer enorm bedankt voor alles. Ongelooflijk hoe straf jij bent en wat een kostbaar cadeau het is dat je je gaves op zo een coachende manier wilt delen. Ik heb al heel veel gehad aan je inzichten. Het blijft daarbij ook exact lopen zoals je iedere keer voorspelt. Heel straf.

Dank je wel. Veel liefs x.




Ervaring van ... met medium Elena   Ervaring van ... met medium Elena   Ervaring van ... geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Wat een super lief mens en medium ben je. Ben zo blij dat ik je eindelijk gesproken heb, veel duidelijk geworden. Ben heel blij met je lieve woorden en wijze uitspraken. Ga zeker mezelf voorop stellen, had ik al moeten doen maar door uw krachtige uitspraken gaat dit lukken.

Je hoort me zeker nog knuffel Dana.




Ervaring van Dana met medium Sanne   Ervaring van Dana met medium Sanne   Ervaring van Dana geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Sanne
  Ervaring met medium Sanne
  Hallo Sanne. Het klopt wat u zegt. Eerst terug rust.

R.




Ervaring van Rita met medium Sanne   Ervaring van Rita met medium Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 5 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Dankjewel lieve elena de verbinding werd net verbroken mooie voorspelling ik hoop dat het geluk eindelijk op mijn pad komt ik bel je snel weer x.




Ervaring van anoniem met medium Elena   Ervaring van anoniem met medium Elena   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Lieve Salina,
we hebben net gesproken, maakt niet uit na hoeveel tijd ik je bel, je voorspelling is altijd het juiste. Het leven is niet makkelijk voor niemand niet. We komen er wel doorheen met kracht en liefde van ons medemens. Keep our spirits high. Veel liefde ook voor jouw.




Ervaring van loes met medium Salina   Ervaring van loes met medium Salina   Ervaring van loes geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida. Dank je wel, nogmaals, voor jou ondersteuning, begrip en voorspellingen die uitkomen. X mij.




Ervaring van M met medium Sharida   Ervaring van M met medium Sharida   Ervaring van M geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Valentine
  Ervaring met medium Valentine
  Is een hele lieve en bezorgde vrouw, ze steunt waar ze kan. Bedankt voor alles wat je voor mij doet dat verdient een bloemetje.




Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique met medium Valentine   Ervaring van Monique geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met medium Morgane
  Ervaring met medium Morgane
  Lieve Mogane, jij bent de bovenste beste op deze lijn al wat jij zegt komt uit, jij bent lief en antwoord op alle vragen zelfs al moet je meerdere malen dezelfde vragen horen. Morgane is altijd oprecht in alles wat ze zegt. Bedankt lieve Morgane om er altijd te zijn voor mij X.




Ervaring van Rita met medium Morgane   Ervaring van Rita met medium Morgane   Ervaring van Rita geplaatst op 4 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Een kort gesprek . Helder en duidelijk .
Voelde me effe down maar ze heeft me weer op het juiste pad geduwd. Zoya tot de volgende keer thank you, je heb het goed gezien.




Ervaring van Fajalobi met medium Zoya   Ervaring van Fajalobi met medium Zoya   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  zonder info weet zij u te vertellen wat er gaande is haar voorspelling komen uit.
Draaide niet rond de pot en stelt geen vragen prachtige vrouw.




Ervaring van DE PAUW EDUARD met medium Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD met medium Monique   Ervaring van DE PAUW EDUARD geplaatst op 3 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Laaya
  Ervaring met medium Laaya
  Lieve Laaya, super bedankt voor de reading van zojuist. Ik herkende veel in wat je zei en ik heb vertrouwen in je voorspellingen. Dank je voor deze inzichten en ik bel je zeker weer een keer terug in de toekomst.




Ervaring van D met medium Laaya   Ervaring van D met medium Laaya   Ervaring van D geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met medium Remon
  Ervaring met medium Remon
  Langs deze weg wil ik jou bedanken voor dit gesprek. Heb veel duidelijkheid en waardevolle informatie gekregen rond mijn relatie. U bent zeer precies en hebt een zeer grote kennis op alle fronten. U ziet de dingen zoals ze op dit moment zijn en dat geeft dan weer op haar beurt de sleutels om op de juiste manier verder te gaan en vastgelopen patronen om te buigen naar de ware liefde. Nogmaals dank.




Ervaring van YDAcat met medium Remon   Ervaring van YDAcat met medium Remon   Ervaring van YDAcat geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk,

Gewoon even langs deze weg een berichtje dat je gelijk hebt gekregen in verband met mijn relatie. Alles is gegaan zoals jij zei.

Groetjes f.




Ervaring van F met medium Anouk   Ervaring van F met medium Anouk   Ervaring van F geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Hoi Zoya, wij hebben elkaar vanmiddag gesproken. Het was ophelderend en heel duidelijk. Je gaf mij een goed en rustig gevoel . Ik hoefde niets te vertellen, dit deed jij al. Hartstikke bedankt en bel je snel weer een keer.




Ervaring van Anoniem met medium Zoya   Ervaring van Anoniem met medium Zoya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Elena
  Ervaring met medium Elena
  Elena.

Alleen maar vol verbazing en dankbaarheid naar je toe. Geen idee hoe je het doet, maar keer op keer zit je er boenk op. Zonder iets te zeggen geef je mee wat nodig is en wat ook werkelijk gebeurd.

Dank je wel voor alles.
Veel liefs.




Ervaring van Et. met medium Elena   Ervaring van Et. met medium Elena   Ervaring van Et. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met medium Nima
  Ervaring met medium Nima
  Lieve Nima,

Ik heb je nu al 2x mogen spreken. Geen woorden voor wat jij kan. Heel zuiver, lief en begrijpbaar geef jij iedere keer opnieuw de juiste inzichten, tools en voorspellingen die er op dat moment toe doen.




Ervaring van e. met medium Nima   Ervaring van e. met medium Nima   Ervaring van e. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met medium Lili
  Ervaring met medium Lili
  Lieve Lili, Ik bel u heel vaak, soms weleens dagelijks. Over een verhuizing, kinderen of man. U geeft mij altijd weer moed en stelt me altijd gerust. De voorspellingen komen ook altijd uit.

Liefs, A.




Ervaring van a met medium Lili   Ervaring van a met medium Lili   Ervaring van a geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met medium Oceana
  Ervaring met medium Oceana
  Ik heb al een paar keer contact gehad met Oceana. Haar stem klinkt als een toffe lieve warme dame. En dat is ze ook. Ik heb haar gebeld met wat in mijn ogen iedere keer een onozele lacherige situatie was in mijn gedachten maar in mijn hart bloedserieus. Zij heeft naar mij geluisterd en niet alleen met haar oren. Maar met hart en ziel. Ze maakt mijn onrustig gevoel en onrustig hoofd rustig. Ze tovert een glimlach op mijn gezicht. Ze vertelt eerlijk wat ze ziet en doorkrijgt hoe raar het voor mij soms klinkt. Ook al snap ik er soms niets van. Ze zegt gelijk ze het doorkrijgt. En verduidelijkt indien nodig. Kan echt mijn hart en zorgen kwijt bij haar. Ik wou soms dat ik haar eerder gebeld had. Haar eerder ontmoet had. De tijd zal toen nog niet rijp geweest zijn. Maar ik vertrouw en geloof op haar. En waarom ? Omdat ik me heel goed voel bij haar. Haar voorspellingen komen niet alleen uit maar ze voelt vertrouwd voor mij. En dat is de reden dat ik altijd op haar bel als ze online is.




Ervaring van Evy met medium Oceana   Ervaring van Evy met medium Oceana   Ervaring van Evy geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Geweldig mens en een top medium dank voor alles.

Els.




Ervaring van Els met medium Gazali   Ervaring van Els met medium Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Evs
  Ervaring met medium Evs
  Heel erg bedankt. Zeer helder gesprek en precies waar ik inzit en moet doen. Dank.




Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem met medium Evs   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemedium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemedium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemedium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemedium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden