Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemedium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemedium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Ik bel al vaak eens met Anouk, en ze is zo verschrikkelijk goed. Ik sta er alle keren versteld van. Ze vertelde dat mijn date de eerste keer niet door ging en de tweede keer wel. Nou ze had het weer helemaal goed. Ik vind haar top.




Ervaring van carolien met medium Anouk   Ervaring van carolien met medium Anouk   Ervaring van carolien geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium MB Rhais
  Ervaring met medium MB Rhais
  MB wat ben je toch een lieverd, ik bel al vele jaren met jou maar nog elke dag ontzettend blij met jou raad en daad. Ik wens je onwijs fijne feestdagen toe en een gezond 2020 natuurlijk.




Ervaring van Gea met medium MB Rhais   Ervaring van Gea met medium MB Rhais   Ervaring van Gea geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Hartelijk dank voor ons mooie gesprek van daarnet met alle goede en duidelijke antwoorden waarop ik al zo lang zat te wachten. Ik heb dagen geduld moeten hebben en steeds was iemand anders mij voor totdat ik je nu dan eindelijk te pakken kreeg. Ik voel me nu een heel stuk rustiger hoe ik deze antwoorden heb. En hoe zwaar het ook is, ik blijf volhouden omdat ik de afloop reeds ken dankzij jou. Alleen vergat ik om jou nog wat extra uitleg te vragen over dat groot rood kruis dat jullie eerder hadden gezien (je weet toch wat ik bedoel?) Maar voor de rest ben ik superblij met alle antwoorden en adviezen. Ik laat je weten zodra ik weer wat van hem hoor of zie. Groetjes,

Judy xx.




Ervaring van Judy met medium Tabitha   Ervaring van Judy met medium Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 10 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Bhartie
  Ervaring met medium Bhartie
  wouw , fantastisch consulent , ze wist me precies te vertellen wat er aan de hand was en het klopte allemaal , ze heeft me weer hoop gegeven . bedankt lieve Bhartie.




Ervaring van A. met medium Bhartie   Ervaring van A. met medium Bhartie   Ervaring van A. geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Meine is een topper vorige week had hij wat voorspeld en er zijn nu al wat dingen uitgekomen top, bliif zo door gaan Meine je hebt echt een mooie gave liefs Angel.




Ervaring van Angel met medium Meine   Ervaring van Angel met medium Meine   Ervaring van Angel geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Yoshua
  Ervaring met medium Yoshua
  Yoshua paar keer gesproken, zeer helder voelend en snelle antwoorden, verschillende voorspellingen al uitgekomen. Top Medium .




Ervaring van Anoniem met medium Yoshua   Ervaring van Anoniem met medium Yoshua   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met medium Danie
  Ervaring met medium Danie
  Lieve Danie ik heb net met jou gebeld in verband met mijn overleden man , en ook over mijn dochter.
Hartelijk bedankt voor je hulp. Ik ga het nodige doen. Grtjs.




Ervaring van rita met medium Danie   Ervaring van rita met medium Danie   Ervaring van rita geplaatst op 9 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Lieve Romyna, na heel lang wachten, je toch te pakken gekregen, dank je wel lieverd voor de gerustelling,

Heel veel liefs,
R.




Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R met medium Romyna   Ervaring van R geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Ik schrijf meteen een getuigenis.
Wat een ontzettend lieve leuke en vlotte dame.
Ziet snel, kan het goed toelichten, en ik kan het plaatsen.
ZEKER de moeite waard om deze lieve vrouw te bellen.

Dankjewel Stephanie
Groetjes van de Boogschutter.




Ervaring van Karin met medium Stephanie   Ervaring van Karin met medium Stephanie   Ervaring van Karin geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Het was een heel fijn gesprek. Je geeft op een heldere manier inzichten waar ik echt veel aan heb. Realistisch, to-the-point en je geeft ook ruimte voor mijn verhaal. Ik dacht dat hij nooit meer contact met mij zou opnemen en na 8 maanden is dat toch gebeurd. Jij bleef het zien en zeggen al had ik de hoop verloren. Je bent een topper .




Ervaring van Anomiem met medium Maddy   Ervaring van Anomiem met medium Maddy   Ervaring van Anomiem geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Olga
  Ervaring met medium Olga
  Lieve Olga,

Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt. Al onze gesprekken zitten dus in mijn hart en jou steun raak ik nooit meer kwijt je bent de beste.
Liefs NY.




Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY met medium Olga   Ervaring van NY geplaatst op 8 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met medium Stephanie
  Ervaring met medium Stephanie
  Wat bent u een topper.zo lief en eerlijk en we hebben net weer zo gelachen. Dank u wel .word heel.spannend nu. Hou u zeker op de hoogte.




Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam met medium Stephanie   Ervaring van Mirjam geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met medium Tess
  Ervaring met medium Tess
  Beste Tess, ik bel je nu al een tijdje en steeds met dezelfde vragen. Je bent standvastig in wat je ziet voelt en dat geeft me enorm veel steun en rust. Je loopt een stukje vooruit op mijn levenspad en zonder veel info weet je zo treffend alles te omschrijven. Je bent een topper. Dankjewel.




Ervaring van M E met medium Tess   Ervaring van M E met medium Tess   Ervaring van M E geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Flabergasted je pikte direct de essentie op en wist exact waar het over ging. Geen algemeenheden maar to the point. Sommige dingen zijn mindet leuk om te horen maar eerlijk en zoals het in realiteit is. Geen sprookjes maar met de voeten op de grond. Hard om horen maar zoveel beter dan verwachtingen scheppen om mij naar de mond te praten. Bedankt Anouk voor je eerlijkheid .




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Vandaag 7 december een prachtige reading gehad. Ik vind Sissy een enorm aangename vrouw, duidelijk en recht voor de raap, ik hou ervan.
Sissy, heel erg bedankt .




Ervaring van Jo met medium Sissy   Ervaring van Jo met medium Sissy   Ervaring van Jo geplaatst op 7 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Mama Leandra

Thank you

Gr.

R.




Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Paloma
  Ervaring met medium Paloma
  Paloma ik zie net dat ik maar 1ster heb gegeven gisteren sorry je verdient er wel 10 maar jammergenoeg kan ik er maar 5geven je hebt ze meer dan verdient xxx.




Ervaring van anoniempje met medium Paloma   Ervaring van anoniempje met medium Paloma   Ervaring van anoniempje geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine jou voorspellingen zijn deze week echt uitgekomen alles klopte precies zoals je zei zelf dat van een zwangerschap op het werk.
Je bent echt een kanjer
Veel liefs en tot gauw .




Ervaring van Ingrid met medium Karine   Ervaring van Ingrid met medium Karine   Ervaring van Ingrid geplaatst op 6 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Meine
  Ervaring met medium Meine
  Beste Meine bedankt voor je hulp en steun, bedankt.




Ervaring van Henn.. met medium Meine   Ervaring van Henn.. met medium Meine   Ervaring van Henn.. geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Lieve Adora,

Ik vind je adorabel, bevlogen, inlevend en een top medium . T zal nog wel een periode zwaar zijn, maar wij komen samen. Een 8 en een 9, dan weet jij wie wij zijn.Ontzettend veel dank voor jouw steun, so long. Xx.




Ervaring van joke met medium Adora   Ervaring van joke met medium Adora   Ervaring van joke geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Marco
  Ervaring met medium Marco
  Marco is een aangename man om mee te praten, ik wacht nu je voorspelling af IVM mijn dochter haar studies, tot later, groetjes Inge de bezorgde , ontgoochelde mama Inge.




Ervaring van Inge met medium Marco   Ervaring van Inge met medium Marco   Ervaring van Inge geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met medium Paloma
  Ervaring met medium Paloma
  Beste Paloma ,ik heb je vandaag voor het eerst maal gebeld vandaag heb je voorspelling gedaan die vandaag inderdaad al uitgekomen is wow je bent echt suuuuper ik heb je deze namiddag terug gebeld om te kijken voor Januari en je wist goed nieuws te vertellen je weet heel veel en dat juist met naam en geboortedatum je bent een wonder op deze lijn ik ga je zeker nog terug bellen grtjs anoniempje xxxxxx.




Ervaring van anoniem met medium Paloma   Ervaring van anoniem met medium Paloma   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met medium Dijckje
  Ervaring met medium Dijckje
  beste dijckje dank voor uw goede readingen al die jaren en advies voor mij alles wat je advies gaf of zag klopte als een bus nu nog me grote kinderwens ben heel benieuwd een dame eerlijk oprecht houdt je niet langer als nodig is aan de lijn kort duidelijk altijd dank voor alles in goede slechte tijden waar u mij in heeft geholpen u bent een schat xxx.




Ervaring van marie jose met medium Dijckje   Ervaring van marie jose met medium Dijckje   Ervaring van marie jose geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met medium Roos
  Ervaring met medium Roos
  Roos helpt me al maanden met de verzoening naar een ex toe. Haar opvattingen omtrent karakters, emoties en bedoelingen van mensen zijn knal raak. Ze is zeker de beste helderziende die ik al heb geraadpleegd.




Ervaring van Christophe met medium Roos   Ervaring van Christophe met medium Roos   Ervaring van Christophe geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met medium Paloma
  Ervaring met medium Paloma
  Paloma is een heel lieve dame die to the point en concreet snel antwoord geeft.
Zij heeft heel veel aanvoeling en inzicht zeker wat karakters en innerlijke emoties betreft. Of haar voorspelling werkelijkheid wordt is af te wachten maar ze was heel zeker van haar stuk en mening. Letís hope.




Ervaring van Annemie met medium Paloma   Ervaring van Annemie met medium Paloma   Ervaring van Annemie geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met medium Coby
  Ervaring met medium Coby
  Net een zeer aangenaam telefoongesprek gehad met Coby. Wat zij door kreeg van haar gidsen na het bekijken van een foto was zeer sterk. Omschreef de situatie zoals ze was zonder dat ik ook maar 1 ding hoefde te zeggen en zei me ook wat de volgende stappen waren. Ongelofelijk, ben er nog steeds ondersteboven van. Ik heb graag iemand die verteld wat ze doorkrijgt bij het bekijken van een foto en dat is wat dat Coby deed. Dank je wel Coby, je bent een toppertje.




Ervaring van A.S met medium Coby   Ervaring van A.S met medium Coby   Ervaring van A.S geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met medium Poppy-Jo
  Ervaring met medium Poppy-Jo
  Poppy-Jo, bedankt voor het gesprek zonder vragen te stellen heb je mij de antwoorden gegeven waar ik mee zat. Bedankt je bent top Gr Simonne.




Ervaring van Simonne met medium Poppy-Jo   Ervaring van Simonne met medium Poppy-Jo   Ervaring van Simonne geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met medium Roma-Tari
  Ervaring met medium Roma-Tari
  Super lieve leuke dame, zeer goed in het invoelen van de situatie. Een echte aanrader hier op de lijn.




Ervaring van A met medium Roma-Tari   Ervaring van A met medium Roma-Tari   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Kei toffe leuke dame, die aan de hand van een foto direct het karakter van die persoon omschreef zonder ik ook maar iets zei en ja hoor het klopte allemaal toppie, dank je wel.




Ervaring van A met medium Sissy   Ervaring van A met medium Sissy   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Dirk
  Ervaring met medium Dirk
  Beste Dirk,

Dank dat u het een ander zo kan gunnen.
Wat u zegt is eerlijk en respectvol.

Het helpt mij steeds een stuk op weg.

Bedankt voor het begrip in het hele verhaal

M




Ervaring van M met medium Dirk   Ervaring van M met medium Dirk   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  U bent echt een lieverd, hoop u snel te spreken
En aan te geven hoe the Bold & Beautiful verloopt, haha
Heb volste vertrouwen in u

Heel veel liefsss van mij

R.




Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R met medium Leandra   Ervaring van R geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Leandra
  Ervaring met medium Leandra
  Lieve Leandra, wat bent u toch een geweldige vrouw om mee te praten. Het doet me iedere keer weer deugd.




Ervaring van Anita met medium Leandra   Ervaring van Anita met medium Leandra   Ervaring van Anita geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Sophia
  Ervaring met medium Sophia
  Hi lieve Sophia,
Ik had vanochtend een gesprek met je en wat heb je mij gerustgesteld. Je kan zeer goed invoelen, alles wat je zag in de kaarten heb ik van andere mediums ook gehoord. Je kan perfect op mensen invoelen. Chapeau.
Ik hoop dat jouw voorspellingen uit gaan komen, zodra dat gebeurt zal ik dat via deze weg weer bekend maken. Veel liefs, H.




Ervaring van H. met medium Sophia   Ervaring van H. met medium Sophia   Ervaring van H. geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met medium Lies
  Ervaring met medium Lies
  Beste Lies,

Dankje voor het inzicht op deze korte tijd.

Groet M

.




Ervaring van Marijke met medium Lies   Ervaring van Marijke met medium Lies   Ervaring van Marijke geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met medium Alex
  Ervaring met medium Alex
  Hoi Alex,

je voorspelde,dat mijn ex en ik in december weer bij elkaar zouden komen en dat is gebeurd,ben zo blij.
bedankt voor je voorspelling,

groet van Nellie.




Ervaring van nellie met medium Alex   Ervaring van nellie met medium Alex   Ervaring van nellie geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemedium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemedium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemedium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemedium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden