Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemedium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Xandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemedium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra is goed met tijd en geeft snelle antwoorden. Aanrader.




Ervaring van Sel met medium Xandra   Ervaring van Sel met medium Xandra   Ervaring van Sel geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra je voorspelling is uitgekomen. Topper dat je bent.




Ervaring van Rismi met medium Xandra   Ervaring van Rismi met medium Xandra   Ervaring van Rismi geplaatst op 30 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Heel mooi gesprek gehad. Bonus was dat je contact met mijn overleden moeder had zodat ik na jaren wachten contact kon krijgen met haar. Ontroerend en super speciaal moment voor mij. Het is veelzeggend dat mijn moeder besloot voor Xandra te kiezen om zich voor het eerst kenbaar te maken. Ik begrijp het helemaal :-) Dankjewel.




Ervaring van Leo.... met medium Xandra   Ervaring van Leo.... met medium Xandra   Ervaring van Leo.... geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Zonet Xandra voor de eerste keer gesproken. Het was fijn dat ik snel antwoord kreeg op mijn vragen en dat er niet onnodig gerekt werd. Nu is het afwachten of de voorspelling uit gaat komen.




Ervaring van Carina met medium Xandra   Ervaring van Carina met medium Xandra   Ervaring van Carina geplaatst op 12 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Heel fijn rustig medium snelle antwoorden. fijn om naar te luisteren, dank je wel.




Ervaring van Anne-Marie met medium Xandra   Ervaring van Anne-Marie met medium Xandra   Ervaring van Anne-Marie geplaatst op 7 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra je slaat de spijker op zijn kop. je bent een fijne gesprekspartner en ziet direct de kern. Perfect medium op liefdesgebied. Dankjewel. E.




Ervaring van Evelin met medium Xandra   Ervaring van Evelin met medium Xandra   Ervaring van Evelin geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  gedaan wat je adviseerde. advertentie op marktplaats in zoektocht vader. In Almelo bestaat een bedrijf met de naam die jij noemde. Heb ze gemaild. nu maar afwachten.




Ervaring van H met medium Xandra   Ervaring van H met medium Xandra   Ervaring van H geplaatst op 15 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Zeer goed Medium kan niet anders zeggen weet heel goed waar ze over praat en kan je geruststellen. Ze legt het perfect uit. Ook haar voorspelling op relatie gebied is uitgekomen.




Ervaring van A met medium Xandra   Ervaring van A met medium Xandra   Ervaring van A geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra jij bent in 1 woord super. Ook je voorspellingen zijn uitgekomen. Bel je snel.




Ervaring van Karin met medium Xandra   Ervaring van Karin met medium Xandra   Ervaring van Karin geplaatst op 14 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Zojuist gesproken, leuk om mee te praten .maar niet helemaal overtuigd.




Ervaring van - met medium Xandra   Ervaring van - met medium Xandra   Ervaring van - geplaatst op 13 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra is een ontzettend lieve vrouw, die moeite neemt om iets uit te leggen. Ze heeft een stukje van mijn angst weggenomen door mij er mee te confronteren. Angst is inderdaad geen liefde. Ik ben je ontzettend dankbaar lieve Xandra, je hebt mij door je uitleg een aantal dingen doen inzien.




Ervaring van Inge met medium Xandra   Ervaring van Inge met medium Xandra   Ervaring van Inge geplaatst op 25 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Dag lieve oprechte Xandra. Vaak hebben wij gesprekken gehad en steeds heb je mij gezegd dat het goed komt. Daar put ik vertrouwen uit. je staat mij altijd te woord en luistert geduldig naar wat ik kwijt wil en daar reageer jij goed op. Ik moet nog even wachten om verandering te zien in wat je hebt voorspelt. Daar vertrouw ik op. Dan je wel dat je altijd voor me klaar staat. Je bent een kanjer.




Ervaring van Anoniem met medium Xandra   Ervaring van Anoniem met medium Xandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra gaf mij hoop en moed dat mijn relatie (en ikzelf) zal helen. Haar vertrouwen geeft me een oppepper, dat ik haar advies vaak herlees wanneer ik weer eens twijfel.




Ervaring van Inge met medium Xandra   Ervaring van Inge met medium Xandra   Ervaring van Inge geplaatst op 2 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra is een fijne, duidelijke gesprekspartner. Zonder veel te vragen geeft ze in een mum van tijd respectvol en to the point inzicht in leer-, en levensprocessen en het grotere geheel. Blij, dat ik vandaag met haar mocht spreken. Hartelijk dank voor dit fijne consult en tot een volgende keer, Xandra.




Ervaring van L. met medium Xandra   Ervaring van L. met medium Xandra   Ervaring van L. geplaatst op 24 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Lieve Xandra, dankje wel voor deze fijne reading. Je oprecht en duidelijk. Ik ga eerst aan mijzelf werken en zie dan wat er verder op mijn pad komt. Jouw advies m.b.t. die man zal ik zeker in acht nemen.




Ervaring van judith met medium Xandra   Ervaring van judith met medium Xandra   Ervaring van judith geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Heel mooi persoon. heel groot inlevingsvermogen en helderziendheid.




Ervaring van S met medium Xandra   Ervaring van S met medium Xandra   Ervaring van S geplaatst op 21 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Hoi Xandra. Sorry voor het ineens verbreken van de verbinding. Persoon in kwestie, stond ineens zeer nabij. Mijn dank. Ik bel je snel terug. Heb namelijk nog paar vragen. Groetjes M.




Ervaring van anoniem met medium Xandra   Ervaring van anoniem met medium Xandra   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra is echt mijn nummer 1 liefdesmedium. Ze heeft meestal gelijk en ik krijg positieve energie als ik haar spreek. Ze zei dat mijn ex en ik in gesprek zouden gaan. Dat is nu na 2 maanden uitgekomen. Ze zei dat mijn ex en ik weer bij elkaar zouden komen. Deze voorspelling wacht ik nog af. Top medium.




Ervaring van Jenis met medium Xandra   Ervaring van Jenis met medium Xandra   Ervaring van Jenis geplaatst op 21 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Heel erg bedank Xandra voor vandaag. deed me goed .




Ervaring van Ricky met medium Xandra   Ervaring van Ricky met medium Xandra   Ervaring van Ricky geplaatst op 16 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra kan ik iedereen aanraden. dit medium is de topper op relatie gebied. eerlijk, direct en zuiver. Overigens jouw voorspelling is uitgekomen.




Ervaring van Lars met medium Xandra   Ervaring van Lars met medium Xandra   Ervaring van Lars geplaatst op 24 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  XO Many thanks and love . Ht Dank . Zo mooi - 5 - 10 min geladen reading.




Ervaring van Wendy met medium Xandra   Ervaring van Wendy met medium Xandra   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra heeft bij mij een fotoreading gedaan en ik moet zeggen heel veel wat ze heeft gezien is waar. ik ben haar heel erg dankbaar voor de lezing. Ik denk in de toekomst weer gebruik te maken van haar kennis om dan wat uitgebreider in te gaan in bepaalde onderwerpen.
Dank je wel van: MHW.




Ervaring van Merlyn met medium Xandra   Ervaring van Merlyn met medium Xandra   Ervaring van Merlyn geplaatst op 2 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Beste Xandra wanneer ik een vraag heb op relatie bel ik jou. Je bent de beste relatie medium die ik gesproken heb. Groetjes van Lotte.




Ervaring van Lotte met medium Xandra   Ervaring van Lotte met medium Xandra   Ervaring van Lotte geplaatst op 6 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra Je bent de enige echte topper. je geeft duidelijke antwoorden en je pakt direct de kern aan. Je krijgt 10 sterren van mij.




Ervaring van Ed met medium Xandra   Ervaring van Ed met medium Xandra   Ervaring van Ed geplaatst op 6 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra,
dank je wel .Is duidelijk.




Ervaring van Juan met medium Xandra   Ervaring van Juan met medium Xandra   Ervaring van Juan geplaatst op 29 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra,
ik hoefde niets te zeggen, je gaf mij gelijk een zuiver antwoord. dank je voor je helder, puur en mooi consult. Ik moet inderdaad niet twijfelen want wat ik voel is goed, nogmaals dank .




Ervaring van Juan met medium Xandra   Ervaring van Juan met medium Xandra   Ervaring van Juan geplaatst op 27 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Superbedankt voor de gerustelling ,laat het je in elk geval weten wat er in Augustus gaat gebeuren. ,je bent een toppertje Xandra, . een momenteel niet voelende tweelingziel .




Ervaring van R met medium Xandra   Ervaring van R met medium Xandra   Ervaring van R geplaatst op 14 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra, jij hebt ook mij een mooi consult gegeven en kon precies dingen benoemen wat er nu speelt. Ik stond ervan versteld. Bij eventuele vragen, kom ik zeker weer bij jou terug.




Ervaring van Helen met medium Xandra   Ervaring van Helen met medium Xandra   Ervaring van Helen geplaatst op 10 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra is echt een aanrader.
je bent zo goed. liefs. Hopelijk mei een goede maand voor mij.




Ervaring van Tina met medium Xandra   Ervaring van Tina met medium Xandra   Ervaring van Tina geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Er kwamen mooie dingen naar voren in ons gesprek.Ze heeft me laten voelen hoe ik in de relatie stond en wat hier mis is gegaan. Xandra heeft diepgang en is een wijze vrouw. Ik ga haar zeker vaker bellen. Dank je wel Xandra.




Ervaring van R met medium Xandra   Ervaring van R met medium Xandra   Ervaring van R geplaatst op 7 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Een fijn gesprek gehad met Xandra. Helder in haar waarnemingen en geruststellend. S.




Ervaring van S. met medium Xandra   Ervaring van S. met medium Xandra   Ervaring van S. geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Hallo Xandra,
Ik heb je net gesproken. Je wist mijn zoon heel goed te beschrijven. Verder heb je mij inzichten gegeven waar ik iets mee kan. Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden.Top medium.
Roos.




Ervaring van Roos met medium Xandra   Ervaring van Roos met medium Xandra   Ervaring van Roos geplaatst op 27 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Wat een fijn verhelderend gesprek met je Xandra. Je voelt het echt goed en je bent zuiver en helder in je waarnemingen en beschrijving van mijn situatie zoals deze is en geweest is. Ik ben blij met je advies en ga het opvolgen. Hartelijk dank. Veel liefs, B.




Ervaring van Bart met medium Xandra   Ervaring van Bart met medium Xandra   Ervaring van Bart geplaatst op 19 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Xandra Je bent de beste. wat een prachtig consult heb jij mij gegeven. ik ben zo onder de indruk en je gaf details wat je niet kon weten. je bent een topper. Groet D.




Ervaring van D. met medium Xandra   Ervaring van D. met medium Xandra   Ervaring van D. geplaatst op 29 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Xandra
  Ervaring met medium Xandra
  Dank je wel Xandra. Je hebt me weer moed gegeven voor de toekomst.m.




Ervaring van M met medium Xandra   Ervaring van M met medium Xandra   Ervaring van M geplaatst op 26 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Xandra  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemedium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemedium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemedium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemedium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden