Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemedium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Tancy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemedium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy, ik ben heel erg dankbaar. Dit was voor mij heel erg nodig.




Ervaring van I. met medium Tancy   Ervaring van I. met medium Tancy   Ervaring van I. geplaatst op 21 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Super Tancy, wat jij doet en kunt. Ik hoop dat er nog heel veel mensen zijn die profijt mogen hebben van jouw gaven. Ik ben heel blij dat je mij hebt geholpen. Nogmaals dank uit de grond van mijn hart. Liefs.




Ervaring van Willy met medium Tancy   Ervaring van Willy met medium Tancy   Ervaring van Willy geplaatst op 1 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Tancy, je bent gewoon echt geweldig je hebt in alles gelijk. Bel je zeker weer snel op. Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy, dank voor je duidelijke consult vanmorgen. Heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx Linda.




Ervaring van Linda met medium Tancy   Ervaring van Linda met medium Tancy   Ervaring van Linda geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy
Dank voor je duidelijke consult vanmorgen. heel blij mee zet me met beide voeten op de grond en geeft me kracht. Dank je wel
Tot snel xx linda.




Ervaring van Linda met medium Tancy   Ervaring van Linda met medium Tancy   Ervaring van Linda geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy, je bent er altijd voor mij ook vanmorgen weer. Jij geeft mij toch het goede gevoel dat ik echt voor moet gaan. Dik verdient dat weet jij als geen ander.
Liefs Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 28 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Een healing van jou gehad en voelde mij gelijk rustiger. Ik hoop dat alles nu rustig gaat en dat de vriendschap terug goed komt.




Ervaring van Sabrina met medium Tancy   Ervaring van Sabrina met medium Tancy   Ervaring van Sabrina geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Tancy je wordt echt onderschat. Super bedankt voor je reading gisteren. Het voelde net alsof ik met een vriendin sprak. Je bent een aanrader. Lots of love from New York xxzxx.




Ervaring van Nunu met medium Tancy   Ervaring van Nunu met medium Tancy   Ervaring van Nunu geplaatst op 13 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Over het universum gesproken. we hangen op en de gebelde tijd exact 11.11. Dank je wel. No nonsens en het komt overeen met wat ik doormaak. Tot snel.




Ervaring van R met medium Tancy   Ervaring van R met medium Tancy   Ervaring van R geplaatst op 10 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy, heel vriendelijk bedankt voor je healing gisteren. Ik heb hem de hele avond gevoeld. Heel goed en ben heel positief. Bel je snel weer op over hoe het gaat. Je bent een topper. Liefs Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Hoi Tancy,ben zo blij je gesproken te hebben want jij weet hoe moeilijk ik het hebt.Maar jij blijft mij zeggen dat het goed komt en heb daar alle vertrouwen in voor 100 %. dank je wel dat je mij weer gerust weet te stellen. spreek je snel weer.
Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 10 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy, enorm bedankt. Ik voel me al een stuk beter na jou hulp. Fijne avond Mvg Cynthia.




Ervaring van Cynthia met medium Tancy   Ervaring van Cynthia met medium Tancy   Ervaring van Cynthia geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Hoi Tancy,super fijn je weer gesproken te hebben. het heeft weer super geholpen.hou zeker contact met je hoe het verder verloopt zoals je hebt gezegd,hoop echt dat het allemaal uitkomt,dat is alles wat ik wensen kan.
Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy,

Het gaat al heel wat beter met mij, waarvoor aan jou ook mijn dank. "Dankjewel voor alle hulp, ondersteuning.

Mvg Daan .




Ervaring van Daan met medium Tancy   Ervaring van Daan met medium Tancy   Ervaring van Daan geplaatst op 2 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Hoi Tancy, Helaas werd de verbinding verbroken tijdens uw healing daarnet. Ik bel u zeker nog een keer op. Vriendelijk bedankt.




Ervaring van L. met medium Tancy   Ervaring van L. met medium Tancy   Ervaring van L. geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Hallo Tancy,

Je hebt mij heel goed geholpen. Ik bel je zeker weer op.

Groetjes M.




Ervaring van Maria met medium Tancy   Ervaring van Maria met medium Tancy   Ervaring van Maria geplaatst op 18 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Ha Tancy ben weer zo blij je weer te hebben gehoord en ook nu met een foto dat vond ik helemaal fijn.je hebt mij weer precies verteld wat ik nodig had heel vriendelijk bedankt daarvoor.wij houden zeker contact.
Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Hartelijk dank voor uw healing, helaas was mijn tegoed op. maar ik wil u toch nog hartelijk bedanken voor uw tijd en moeite.

Gr
R.




Ervaring van R met medium Tancy   Ervaring van R met medium Tancy   Ervaring van R geplaatst op 5 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  De stukjes vallen stilaan op hun plaats. 2019 zal een mooi jaar worden dankzij jou. prettige feesten.




Ervaring van Hannie met medium Tancy   Ervaring van Hannie met medium Tancy   Ervaring van Hannie geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Beste Tancy. Mijn oprechte excuses voor onderbreking. Ik weet niet precies wat u heeft gedaan maar ik voel me heel goed. En ik hoop niet dat u de indruk heeft gekregen dat ik dit niet serieus neem. Ik ga mijn best doen om u in het nieuwe jaar te contacteren. Echt super dank. Ik waardeer deze sessie enorm. Fijne jaar wisseling. San.b.




Ervaring van San.b met medium Tancy   Ervaring van San.b met medium Tancy   Ervaring van San.b geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Ha Tancy,ik ben altijd zo blij als ik jou gebeld hebt jij weet mij altijd gerust te stellen .mijn dank hiervoor.en weet nu ook dat mijn relatie zal blijven en dat we uiteindelijk toch gaan samenwonen.heb er ook echt vertrouwen in.
Liefs Anja en bel je zeker weer terug.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 21 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Je bent de beste.




Ervaring van S met medium Tancy   Ervaring van S met medium Tancy   Ervaring van S geplaatst op 8 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Tancy jij bent de beste bedankt.




Ervaring van Mandy met medium Tancy   Ervaring van Mandy met medium Tancy   Ervaring van Mandy geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Heel fijn antwoord hier kan ik rust in vinden.




Ervaring van saskia met medium Tancy   Ervaring van saskia met medium Tancy   Ervaring van saskia geplaatst op 9 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Hoi tancy je had helemaal gelijk wat je zei. en bedankt voor de negatieviteit bij me weg te halen. helaas kon ik het einde niet meer meemaken omdat mijn telefoon leeg was. Ik hoop dat alles toch goed is gelukt. Bedankt.




Ervaring van Ramona met medium Tancy   Ervaring van Ramona met medium Tancy   Ervaring van Ramona geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Ha Tancy, het is altijd weer zo fijn met je gesproken te hebben. Jij maakt mij alleen maar sterker en merk het ook echt aan mezelf dat ik steeds sterker word. Daar heb jij weer voor gezorgd dat ik weer blaak van zelfvertrouwen. Hier ben ik je zeer dankbaar voor. Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 29 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy, Bedankt voor je zeer verhelderend en behulpzaam reading. Ik bel je zeker weer terug.




Ervaring van Noor met medium Tancy   Ervaring van Noor met medium Tancy   Ervaring van Noor geplaatst op 10 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Hallo Tancy, ik heb je gesproken vandaag en heb geprobeerd terug te bellen, maar een ander was mij voor. Ik heb via youtube wat meditatie oefeningen opgezocht. Ik hoop daarmee weer rust en ontspanning te creeren in mijn leven.
Dank voor je lieve woorden en hulp.




Ervaring van lus met medium Tancy   Ervaring van lus met medium Tancy   Ervaring van lus geplaatst op 30 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Ik las mijn aantekeningen van een gesprek met jou van ruim een jaar geleden: alles is uitgekomen wat je zei. Je had toen al de kern te pakken. Het advies wat je me toen hebt gegeven was de juiste. Dank. Ik bel ja gauw weer. .




Ervaring van Olga met medium Tancy   Ervaring van Olga met medium Tancy   Ervaring van Olga geplaatst op 25 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy,ik ben zo blij dat ik je weer hebt gebeld jij geeft echt de kracht die ik nodig heb.
En heb weer gedaan wat je gezegd hebt en voel een hele verlichting en eigenlijk bevrijd.ik sta VOORLEDIG achter deze relatie en laat mij echt niet meer lijden door derden.hartstikke bedankt maar weer.
Liefs Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 23 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Ha Tancy,ik vind het altijd heel fijn om weer met je gesproken te hebben.je geeft mij wat ik nodig heb en hebt mij nog nooit teleurgesteld.ik ga gewoon lekker verder zo.dank je wel voor alles.
Dikke knuffel Anja.




Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja met medium Tancy   Ervaring van Anja geplaatst op 17 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Lieve Tancy,
Bedankt voor de reading/healing vannacht. Ik zal zeker doen wat je me aanraadde. En hoop dat die negatieve blokkades voorgoed verbannen worden. Je hebt me antwoord gegeven waar ik al heel lang naar op zoek was. Nogmaals heel erg bedankt.




Ervaring van S. met medium Tancy   Ervaring van S. met medium Tancy   Ervaring van S. geplaatst op 10 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Heb je al meermaals gebeld en email-consult gehad, telkens had je gelijk en is het uitgekomen. Had het vandaag wat moelijk en je hebt me weeral gerust gesteld, ik ben blijf dat ik erin mag blijven geloven en ben nu klaar om harder te worden. Dank je wel weeral en dikke knff
A&G.




Ervaring van A&G met medium Tancy   Ervaring van A&G met medium Tancy   Ervaring van A&G geplaatst op 17 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Tancy heeft mij weer voor het eers,t na jaren energetisch gepest te zijn door mensen weer bij mezelf gekregen. ik ben hier zo gelukkig mee. Dank je wel hiervoor.




Ervaring van Sylvia met medium Tancy   Ervaring van Sylvia met medium Tancy   Ervaring van Sylvia geplaatst op 9 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met medium Tancy
  Ervaring met medium Tancy
  Dank je wel Tancy voor je healing, je kon 't niet helemaal afmaken omdat mijn credits op waren maar ik voel me een stuk beter en voel meer positiviteit om mij heen. De pijn die je bij mij beschreef klopte exact en werd na jouw healing aanzienlijk minder bijna weg zelfs. Dank je wel, je bent een erg krachtig medium.




Ervaring van Jacqueline met medium Tancy   Ervaring van Jacqueline met medium Tancy   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 2 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemedium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemedium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemedium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemedium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden