Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemedium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Soraya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemedium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Ik heb een geweldig gesprek met u gehad. Alles klopte wat u zei over hem en over mij. Voor het eerst heeft iemand mij verteld wat er bij mij speelt. En voor het eerst dat ik zijn karma ben. Helaas werd de verbinding verbroken. Bel u zeker weer terug. Goede raad gehad. U krijgt een dikke tien.




Ervaring van Jen met medium Soraya   Ervaring van Jen met medium Soraya   Ervaring van Jen geplaatst op 28 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Ze is GEWELDIG. Ze heeft me dingen gezegd wat niemand kan weten. Ze neemt echt de tijd voor je en al haar voorspellingen zijn uitgekomen.




Ervaring van Sunita met medium Soraya   Ervaring van Sunita met medium Soraya   Ervaring van Sunita geplaatst op 16 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Soraya, je weet als geen ander exact te benoemen wat er speelt en hoe de persoon in elkaar zit, waar gedrag vandaan komt en hoe ermee om te gaan in de toekomst. Je bent echt een van de betere. Dankjewel.




Ervaring van anoniem met medium Soraya   Ervaring van anoniem met medium Soraya   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Lieve Soraya, ik ben echt blij dat u heb leren kennen. We hebben paar keer gesproken bij elkaar en alles wat u voorspelde kwam uit. Ik weet als er iets is ik kan alleen met jou erover praten op mijn gemak en met volle rust. Ik zal uwe adviezen aannemen zoals vorige keer en ben heel zeker die gaan me helpen. Tot later, Groeten Jamila.




Ervaring van Jamila met medium Soraya   Ervaring van Jamila met medium Soraya   Ervaring van Jamila geplaatst op 10 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Dank je wel soraya, het gesprek met je gaf mij een goeie gevoel en een rust. Nu weet ik waar ga ik aan beginnen en wat moet ik veranderen. Hartelijk bedankt voor uw adviezen ik zal hun aannemen.




Ervaring van Jamila met medium Soraya   Ervaring van Jamila met medium Soraya   Ervaring van Jamila geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Zeer fijn persoon, geeft heel duidelijk antwoord. Bel je zeker nog eens. Die van de corona afstand.




Ervaring van Sonia met medium Soraya   Ervaring van Sonia met medium Soraya   Ervaring van Sonia geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Vanavond voor de eerste keer met je gesproken, verrassend goed ingevoeld over mijn situatie. Je kon alles helder benoemen, ben benieuwd of je voorspelling uitkomt over de hereniging waar ik aan twijfel. Laat het je weten. Groetjes vd HSP er.




Ervaring van anoniem met medium Soraya   Ervaring van anoniem met medium Soraya   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Dank je wel voor het gesprek.




Ervaring van f met medium Soraya   Ervaring van f met medium Soraya   Ervaring van f geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Beste Soraya, ik kon gisteren geen afscheid nemen en viel weg. Bedankt voor uw tijd. Ik ben benieuwd wat de tijd gaat brengen. U was wel positief, stiekem hoop ik dat ook zo gaat lopen.




Ervaring van Duitsland met medium Soraya   Ervaring van Duitsland met medium Soraya   Ervaring van Duitsland geplaatst op 19 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Lieve Soraya, ik had je al een keer eerder mogen spreken een paar weken terug.
Nu had ik je een foto gestuurd en wat jij daar allemaal uithaalde was ongelooflijk goed.
Je kon zo goed de persoon en situatie vertellen, bijzonder.
Ik laat het over me heen komen.

Dank voor het aangename gesprek.

Tot snel.




Ervaring van Collega met medium Soraya   Ervaring van Collega met medium Soraya   Ervaring van Collega geplaatst op 18 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Beste Soraya, bedankt om mij terug energie te geven om door te gaan. Je bent fantastisch. Ik laat het los en geef het aan hierboven. Liefs.




Ervaring van Kat met medium Soraya   Ervaring van Kat met medium Soraya   Ervaring van Kat geplaatst op 11 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Lieve Soraya,

Wat ben jij een topper.
De eerste keer dat ik je belde gaf je aan dat het wel goed zou komen maar dat er op hele korte termijn eerst een discussie zou liggen die ik veroorzaakt zou hebben. Ik kon me niet voorstellen hoe of waarom maar je zat en bovenop. Later gaf je aan dat hij tijdens ons contact afstandelijk zou doen en dat ik me daar op voor moest bereiden. En weer was je waarneming correct. Ik hoop dat het herstel ook snel mag plaatsvinden maar heb alle vertrouwen in jouw waarnemingen. Dan voor je engelengeduld, luisterend oor, je advies en natuurlijk de waarnemingen. Je bent een kanjer.

Liefs,
S




Ervaring van S met medium Soraya   Ervaring van S met medium Soraya   Ervaring van S geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Superfijn gesprek gehad, zij wist zoveel te vertellen wat klopt. Dank je wel. Lieve Soraya.




Ervaring van Yvonne met medium Soraya   Ervaring van Yvonne met medium Soraya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Heel veel dank lieve Soraya.Ik heb de boodschap begrepen.Kon je niet meer bedanken.Je bent bijzonder hoe respectvol en duidelijk je kan kijken.Liefs J.




Ervaring van J met medium Soraya   Ervaring van J met medium Soraya   Ervaring van J geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Jou net voor de eerste keer gesproken. Je zag het allemaal de kracht nodig om eruit te geraken, je gaf me bekrachtiging en beide een kippenvelmoment met het Godsgeschenk. Nodig om nog efkes vol te houden en toch aan de zijlijn te blijven staan. De zon komt weldra hard schijnen. Bedankt.




Ervaring van G met medium Soraya   Ervaring van G met medium Soraya   Ervaring van G geplaatst op 13 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Lieve Soraya, zojuist heb ik een heel fijn gesprek met jou gehad. Jij hebt mij heel veel adviezen gegeven en om te waken over mijn grenzen.
Sorry mijn belcredits waren op en ik heb jou niet eens kunnen bedanken. Heeeeel erg bedankt.

Tweelingzielen ( dichtbij god gebracht ) - zo weet je wellicht wel wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met medium Soraya   Ervaring van Anoniem met medium Soraya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Lieve Soraya,
Wauw, Wat een gesprek had ik vanavond met je gehad.
Mijn mond viel open van verbazing over hoeveel je over mijn Werk situatie kon vertellen. Werkelijk exact het karakter van mijn leidinggevende omschreven. Alle details kloppen. Je bent super goed in het invoelen van huidige situatie. Ik heb heel veel vertrouwen in jouw toekomstvoorspellingen. Ik bel zeker terug om je een update te geven.
Dikke knuffel (lichtwerker)




Ervaring van H met medium Soraya   Ervaring van H met medium Soraya   Ervaring van H geplaatst op 5 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met medium Soraya
  Ervaring met medium Soraya
  Superrr accuraat. WAUW.




Ervaring van Nunu met medium Soraya   Ervaring van Nunu met medium Soraya   Ervaring van Nunu geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemedium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemedium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemedium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemedium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden