Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemedium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Rin
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemedium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Beste Rin, je bent een rustige persoon om mee te praten , je kon mijn karakter goed beschrijven, ik wacht nu je 2 voorspellingen af. en als ze uitgekomen zijn , bel ik je zeker terug.


Groetjes, tot bels Inge.




Ervaring van Inge met medium Rin   Ervaring van Inge met medium Rin   Ervaring van Inge geplaatst op 20 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Lief en ja mijn zelfvertrouwen.
Dank je en hoop het echt dit nog nooit gevoeld
.




Ervaring van Catherine met medium Rin   Ervaring van Catherine met medium Rin   Ervaring van Catherine geplaatst op 19 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Rin

Bedankt voor uw goede raad, of het nu spiritueel is psychologies is maakt niet uit, thx en ook voor uw rustige houding. je maakte me zo al rustig

Groeten D.




Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Tot op de dag af juist voorspeld bizarrrr ben je.




Ervaring van Onder de indruk met medium Rin   Ervaring van Onder de indruk met medium Rin   Ervaring van Onder de indruk geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin, wat was het weer een goed consult. Eerlijk en recht door zee groeten S.




Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin, een tien krijg je. Altijd leuk je te spreken, aan jou heb ik steun. Thx gaat al een stuk beter. Groeten D.




Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin wat ben je een goed luisterend oor en je advies is heel goed. Soms hard, maar met een doordenker. Je ziet hoeveel punten je hebt van mij en dat ben je waard tot de volgende keer X.




Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Rin ik ga altijd stuk om hoe jij dingen brengt, het is altyd een feest om met jou te bellen maar 9 van de 10 keer heb je wel gelijk met wat je zegt.




Ervaring van Je grootste fan met medium Rin   Ervaring van Je grootste fan met medium Rin   Ervaring van Je grootste fan geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Weer iets uit gekomen. Ik wens je een gezond en sterk 2020 ga zo door Thx en groeten S.




Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Rin de beste wensen hoor. Goede gesprekspartner ik bel je terug.




Ervaring van m h met medium Rin   Ervaring van m h met medium Rin   Ervaring van m h geplaatst op 25 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Heel goed consuld gehad blij dat je me helpt ook al is het niet altijd wat ik wou , maar dat kan ook niet altijd he .maar zo leer ik van me fantasie af of me valse wens (hoop ) thx .Ik bel u voortaan


Dankbare groeten D.




Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D geplaatst op 22 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Rin, goed dat je hier op de lijn werkt. Eindelijk een luisterend oor, je bent een zacht persoon en recht uit je hart. Thx voor het consult en tot de volgende keer dan weer. Groeten S XX.




Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Heb je al meerdere keren gebeld en bij deze wil ik je 1000 maal bedanken voor alle goede ideeen en tips die je hebt mee gegeven voor het bereiken van al het goede. Ben blij dat ik het niet heb opgegeven. Stap voor stap gaat alles de goede kant op.




Ervaring van TTAg met medium Rin   Ervaring van TTAg met medium Rin   Ervaring van TTAg geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Bedankt voor je steun, je bent erg goed en begripvol. Je stalker :)) .




Ervaring van Sel met medium Rin   Ervaring van Sel met medium Rin   Ervaring van Sel geplaatst op 28 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin

Je heb me goed geholpen, vandaar dat je een vijf krijgt er zijn dingen uit gekomen zoals gebeld worden heel goed en sorry dat ik opdringerig werd ik ga je terug bellen thx.




Ervaring van m h met medium Rin   Ervaring van m h met medium Rin   Ervaring van m h geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Lieve rin ik mis u hier ,wil u zeggen dat het beter gaat zal niet net zoals hier bij sommige gemeld word van de beste en de liefste want dat kan ik niet weten en zeggen ,maar kan wel zeggen dat je een dikke vijf zeker waart bent .u blijft jezelf groetjes l van veeke uit. Belgie .




Ervaring van L. met medium Rin   Ervaring van L. met medium Rin   Ervaring van L. geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Dag Rin,
dank je wel voor het gesprek. De combinatie tussen je intuitief aanvoelen en je psychologische kennis is super en heeft me veel gebracht.




Ervaring van Hilde met medium Rin   Ervaring van Hilde met medium Rin   Ervaring van Hilde geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Rin eerst kon ik het niet geloven wat er werd gezegt, nu snap ik het .ik bel je terug mooie rustige energie als je met u belt.

Groeten B R.




Ervaring van Br met medium Rin   Ervaring van Br met medium Rin   Ervaring van Br geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Beste Rin nogmaals thx voor je gesprek. Gaat al veel beter met me wat een verlichting om je verhaal kwijt te kunnen, ms had ik wel een soort van psycholoog nodig? Daar kom ik nog wel achter als we enkelen gesprekken hebben gehad. Ga zo door, leuk om zo iets anders hier te ontdekken. Groeten D.




Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Heel fijn en rustige gesprekken, duidelijk en helder wat mij betreft een absolute aanrader.




Ervaring van mario met medium Rin   Ervaring van mario met medium Rin   Ervaring van mario geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hoi Rin

Je heb gelijk .niets geworden tussen ons ,ik had zo graag gewilt maar net wat je zei kan even goed gaan maar meestal als de een iemand terug wilt lukt het niet meer .zo recht door zee je bent een goede steun.Ik heb er van geleerd en hoop meer mensen ik wacht niet meer moest er weer in de toekomst met een partner zo iets gebeuren .nee als die terug komt komt die terug en anders pech idd .tja Rin blinde liefde he in dec bel ik je terug het pendelen is heel goed en je raad ook .heb best veel colegas gebeld zeiden allemaal komt terug en zou beter gaan nee is nooit gebeurd komt terug en met niets geleerd .thx lieve Rin je zegt waar het op slaat ook al is het negatief .

Groetjes D

Thx D.




Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D met medium Rin   Ervaring van D geplaatst op 26 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Lieve Rin

Je hebt me goed geholpen ,ik bel volgende maand terug voor te pendelen en een goed gesprek tenzij er tussen door weer maar eens iets is gebeurd .tot nu toe heb ik me rust terug .en wat je zei ,daar kunnen ze niet goed tegen tegen de stilte .bedankt en groetjes B R.




Ervaring van Br met medium Rin   Ervaring van Br met medium Rin   Ervaring van Br geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hoy Rin


bedankt voor je goede coach .hier heb ik zeker wat aan ,plus heeft er al iemand geschreven op psychologies denk ik ook .maar dat maakt niet uit hoor mooie combinatie pendelen en dit of zit ik er naarst . toch fijn dat je op de lijn zit .
liefs S.




Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Ik vind u de beste. Waarom omdat je naar mijn gevoel jezelf blijft, ik kan bij jou me verhaal kwijt. Heb meerdere keren met anderen contact gehad toch ik vind u de beste. Heerlijke gesprekken beetje psycholoog achtig, ga zo verder. M H.




Ervaring van M H met medium Rin   Ervaring van M H met medium Rin   Ervaring van M H geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Rin je bent goed als gesprekspartner. Je praat niet zo maar mee doe zo verder het pendelen gaat je goed af. Groeten Br.




Ervaring van Br met medium Rin   Ervaring van Br met medium Rin   Ervaring van Br geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hoi Rin


Heerlijk om zo een goeie gespreks partner te hebben heb al eerder geschreven .ik zoch al langer een gepreks partner , je kan je verhaal bijna nergens kwijt. blij dat je hier op deze site werkt en veel bedanks. bel terug
groeten S.




Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Wat goed van je het pendelen, en net wat u zegt afwachten, nou dit is beloont hoor je ben goed, eerlijk en een leuke gesprekspartner lieve groetjes S.




Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S met medium Rin   Ervaring van S geplaatst op 27 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Ik vond het een leuk gesprek met u. met de nummers was plezant .de vragen waren echt goed.




Ervaring van Kathleen met medium Rin   Ervaring van Kathleen met medium Rin   Ervaring van Kathleen geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin, het haar doekje lijkt goed te werken. Ik slaap erg goed en geen enge dingen meer meegemaakt. Groetjes Nathalie.




Ervaring van Nathalie met medium Rin   Ervaring van Nathalie met medium Rin   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Wat je vertelde over Monique is inderdaad uitgekomen. Ik bel je zeker in de toekomst nog terug.




Ervaring van JP met medium Rin   Ervaring van JP met medium Rin   Ervaring van JP geplaatst op 26 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Hey Rin heb geobserveerd over de persoon ,en je heb gelijk zeg .heel goed van je en er is iets uit gekomen .ik kan nu er iets mee doen thx ik blijf je bellen tot volgende keer en
gesprek met u was heel goed .

B R.




Ervaring van B  R met medium Rin   Ervaring van B  R met medium Rin   Ervaring van B R geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Dank je wel Run. Een duidelijke ,down to earth benadering, gecombineerd met spiritualiteit en intuitie. Ik kan echt verder met wat je vertelde, het resoneert met wat ik voel.
Hartelijk dank.




Ervaring van Bekkers Rosanna met medium Rin   Ervaring van Bekkers Rosanna met medium Rin   Ervaring van Bekkers Rosanna geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Voor mensen die een luisterend oor nodig hebben ben je een rots in de branding. On point with the numerology. Veel succes en tot weerziens.




Ervaring van Natasha met medium Rin   Ervaring van Natasha met medium Rin   Ervaring van Natasha geplaatst op 11 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Beste Rin ik bel je terug ,omdat je je zelf blijft en op je standpunt blijft eerlijk en direct .doe zo voort .ook al ben je nog pril je bent een kei jongen .

Thamia.




Ervaring van thamia met medium Rin   Ervaring van thamia met medium Rin   Ervaring van thamia geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met medium Rin
  Ervaring met medium Rin
  Voor mij hoef men niet de kaartjes te leggen .maar je nummerlogie was leuk en had een gesprek nodig .nu vind ik het nog leuker hier op deze site omdat er toch een gespreks partner bij is .geweldig thx ik bel terug cor v.




Ervaring van Cor met medium Rin   Ervaring van Cor met medium Rin   Ervaring van Cor geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemedium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemedium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemedium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemedium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden