Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemedium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Jos
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemedium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  hoi Jos

ik wil mijn waardering uitspreken.
Ik kan altijd met mijn vraag bij je terecht
en tot nu is het uitgekomen.
ik bel je binnen kort.




Ervaring van concetta met medium Jos   Ervaring van concetta met medium Jos   Ervaring van concetta geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Top medium. Ik heb je vorige week gebeld, maar wilde toch nog een waardering achterlaten, want je bent 1 van mijn favoriete mediums op dit platform. Kort, bondig, houdt je niet langer aan de lijn dan nodig en meteen to the point. Deel van je voorspellingen zijn al uitgekomen.




Ervaring van S met medium Jos   Ervaring van S met medium Jos   Ervaring van S geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Fantastisch Jos. U voorspelling is uitgekomen, ook na een paar jaar, maar mijn leven is wel positief verandert. Ja, ik begrijp stilaan dat tijd verschrikkelijk moeilijk te voorspellen is. Hoe dan ook u zat juist, en dat is het belangrijkste.




Ervaring van CC met medium Jos   Ervaring van CC met medium Jos   Ervaring van CC geplaatst op 31 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Bedankt voor jouw raad ..alles komt uit zoals jij het ziet. Zeer vlot van antwoord.




Ervaring van Yess met medium Jos   Ervaring van Yess met medium Jos   Ervaring van Yess geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Hallo Jos,

dank voor de enorme steun, hopelijk komen U voorspellingen weldra uit
De situatie voelt heel pijnlijk aan.;.




Ervaring van Carine met medium Jos   Ervaring van Carine met medium Jos   Ervaring van Carine geplaatst op 23 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Wauw Jos, Je helpt me nu al een tijd door situaties heen. Vorig jaar zei je dat er een einde zou komen aan een bepaalde situatie. Dat is ook gebeurt. Onlangs vroeg ik plagend of ik een lot moest kopen, toen zei je dat ik geld zou terugkrijgen van een instantie. bedrag zou 000, op het einde hebben. Ik kon dit niet plaatsen, en dacht eigenlijk : Yeah right. maar ja hoor binnen 3 dagen nadat ik je gesproken had, ontving ik een brief van de belastingdienst dat ik nog geld terugkreeg van hun. waauw Jos je bent zo zuiver.




Ervaring van S met medium Jos   Ervaring van S met medium Jos   Ervaring van S geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Zuiver in je manier van aanvoelen,rustige en duidelijke uitleg. Topper ben je. Liefs.




Ervaring van Je weet wel wie met medium Jos   Ervaring van Je weet wel wie met medium Jos   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Kort en overtuigend. Hij bevestigde wat ik al voelde. Ik vind het wel een aanrader. Je voelt in zijn stem dat hij eerlijk is en echt zegt wat hij voelt .




Ervaring van S met medium Jos   Ervaring van S met medium Jos   Ervaring van S geplaatst op 25 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  kort en krachtig, dank je wel x.




Ervaring van sonja met medium Jos   Ervaring van sonja met medium Jos   Ervaring van sonja geplaatst op 24 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Bedankt Jos, kort maar duidelijk. Afwachten op een goeie afloop.




Ervaring van Arlette met medium Jos   Ervaring van Arlette met medium Jos   Ervaring van Arlette geplaatst op 23 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Jos zei JA. ik dacht dat zal wel. en het werd ook een JA. hoop oprecht dat de rest ook een JA is. dank je.




Ervaring van Patricia met medium Jos   Ervaring van Patricia met medium Jos   Ervaring van Patricia geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  To the point . Houd je niet onnodig aan de lijn en verteld direct alles kort en bondig. Echt aanrader. Dank u Jos.




Ervaring van S met medium Jos   Ervaring van S met medium Jos   Ervaring van S geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Aangezien ik met een hele delicate situatie zit en het soms eventjes niet meer weet bel ik Jos op en dan stelt hij mij gerust dat ik moet blijven volhouden.op de manier dat ik bezig ben. dank je jos.




Ervaring van Sabrina met medium Jos   Ervaring van Sabrina met medium Jos   Ervaring van Sabrina geplaatst op 1 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Geen woorden voor zo een geweldig Super MEDIUM. Bedankt Jos groetjes Jacqueline.




Ervaring van jacqueline met medium Jos   Ervaring van jacqueline met medium Jos   Ervaring van jacqueline geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Kort en to the point. geen overbodige woorden maar wel duidelijk gerichte antwoorden.




Ervaring van Chantal met medium Jos   Ervaring van Chantal met medium Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 2 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Jos draait er niet omheen, verandert nooit een letter aan vooreerst gedane voorspellingen, en houdt het kort en direct. Daarom geloof ik wel in zijn voorspelling. Tevens bevestiging van wat ik van anderen weet.




Ervaring van chris met medium Jos   Ervaring van chris met medium Jos   Ervaring van chris geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Zonder iets te vertellen zat je er knal op. Kort en bondig en duidelijk. Heb je al enkele keren gebeld en er zijn al paar dingen uitgekomen. Heel overtuigend. Fijne gesprekken. Een echte aanrader. Ik bel je gauw weer. Gr Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Jos   Ervaring van Sonja met medium Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Wat ik zo goed vind is dat je altijd consequent in dezelfde richting blijft. Je geeft nooit valse hoop en dat kan ik wel appreciŽren. Zal je raad zeker opvolgen.




Ervaring van Chantal met medium Jos   Ervaring van Chantal met medium Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 3 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Kort, bondig. Ik wacht af, maar in ieder geval kan je niet zeggen dat deze man je onnodig aan de lijn houdt en dat waardeer ik.




Ervaring van C. met medium Jos   Ervaring van C. met medium Jos   Ervaring van C. geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  De eerste keer dat ik Jos sprak dacht ik hmmm wat moet ik hiermee. hij is rustig en geeft echt korte antwoorden op je vragen. Geen uitgebreide verhalen. Hetgeen Jos mij echter vertelde is ook exact door iemand anders vertelt waardoor ik het wel moest geloven. Nu enige tijd verder en tig telefoontjes moet ik zeggen dat Jos altijd goed zit. Afgelopen weekbook toen jk hem vroeg hoe een bepaald gesprek zou uitpakken. Jos zei positief en ik was bang voor het omgekeerde. hij zei alleen, nee jekan dat zeggen dat is heel goed en het zal positief uitpakken. En hij had gelijk. Dank je jos voor je geduld en je gave.




Ervaring van Sha met medium Jos   Ervaring van Sha met medium Jos   Ervaring van Sha geplaatst op 28 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Kort en krachtig. Jos vertelt geen verhaal, geeft wel direct antwoorden op je vragen. Aanrader als je gerichte vragen hebt.




Ervaring van Thea met medium Jos   Ervaring van Thea met medium Jos   Ervaring van Thea geplaatst op 29 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Hele aardige man met hele duidelijke antwoorden. Ik hoop echt dat het uitkomt. Zodra ik iets meer weet bel ik u gauw terug maar hij is zeker een aanrader als je duidelijke antwoorden wilt.




Ervaring van Shahiera met medium Jos   Ervaring van Shahiera met medium Jos   Ervaring van Shahiera geplaatst op 26 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Dank u wel lieve Jos.
Het was een zeer verhelderend gesprek. Wil u bedanken voor uw tijd en voor mezelf vingers crossed. Ik ga u zeker nog een x bellen. Met hele vriendelijke groeten, S.




Ervaring van S. met medium Jos   Ervaring van S. met medium Jos   Ervaring van S. geplaatst op 3 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  hartelijk dank Jos voor het gesprek. U bent een echte aanrader.




Ervaring van Conny met medium Jos   Ervaring van Conny met medium Jos   Ervaring van Conny geplaatst op 4 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Ik hoop zo dat je gelijk krijgt met je voorspellingen Jos. Ze geven me de kracht om verder te gaan, maar ik ben ongeduldig.




Ervaring van Chantal met medium Jos   Ervaring van Chantal met medium Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Beste Jos. Ik belde je op omdat ik me zorgen maakte. Wellicht was ik bedrogen via marktplaats. Ik belde je op en je stelde me gerust. En ja hoor later op de dag kreeg ik een berichtje dat mijn pakketje de volgende dag op de post gedaan zou worden. Heel erg bedankt voor het consult.




Ervaring van Anoniem met medium Jos   Ervaring van Anoniem met medium Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Jos. kom zie kom za . bent goede medium .




Ervaring van A J  Kaan met medium Jos   Ervaring van A J  Kaan met medium Jos   Ervaring van A J Kaan geplaatst op 9 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Gm jos
Wat jij zei klopte.
Bel vd week even want dit was echt super .
Gr thea.




Ervaring van Thea met medium Jos   Ervaring van Thea met medium Jos   Ervaring van Thea geplaatst op 9 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Beste Jos,

Ik sprak je gisteravond 22-5 over een geheime liefde en vertelde dat hij degene zou zijn die als eerste contact zou opnemen. En dezelfde avond werd gebeld met de vraag om wat te gaan drinken. Heel erg bedankt voor je consult.




Ervaring van Anoniem met medium Jos   Ervaring van Anoniem met medium Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Dag Jos,
Mijn excuses voor het abrupte einde. Ik had niet opgelet dat ik nog maar zo weinig credits over had. Uw adviezen helpen me steeds heel erg. Tot een volgende keer.
Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Jos   Ervaring van Sonja met medium Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 21 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Dag Jos, 3 dagen geleden sprak ik je. Toen gaf je mij twee antwoorden: er komt weer contact (uiterlijk binnen een maand); uiteindelijk komt het weer goed. Je eerste antwoord werd vandaag bevestigd. Ik ontving een e-mail. Volgens jou ontvang ik er binnen een week nogeen, die meer to the point is. Ik heb vertrouwen. Dankjewel.




Ervaring van L. met medium Jos   Ervaring van L. met medium Jos   Ervaring van L. geplaatst op 14 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Dankjewel, Jos. Voor dit duidelijke, heldere en fijne gesprek. Ik hoop dat je het bij het rechte eind hebt. Hartelijke groet.




Ervaring van L. met medium Jos   Ervaring van L. met medium Jos   Ervaring van L. geplaatst op 11 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Beste Jos

dank u wel. ik ben sprakeloos. Dus hij neemt contact met mij op .binnen nu en een maand.ik laat het u weten.


Groet
J.




Ervaring van j met medium Jos   Ervaring van j met medium Jos   Ervaring van j geplaatst op 4 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  Aangezien je zo overtuigend bent Jos. Hou ik je op de hoogte wanneer het werkelijkheid wordt.




Ervaring van Chantal met medium Jos   Ervaring van Chantal met medium Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 29 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met medium Jos
  Ervaring met medium Jos
  To the point. duidelijke, klare taal.




Ervaring van Chantal met medium Jos   Ervaring van Chantal met medium Jos   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemedium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemedium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemedium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemedium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden