Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemedium.net


  Live hulplijn met live mediums
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live mediums. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van mediums.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Bibi
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemedium.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Zoals beloofd een berichtje achter te laten zodra de voorspelling uit zou komen.




Ervaring van An met medium Bibi   Ervaring van An met medium Bibi   Ervaring van An geplaatst op 15 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Meestal als ik met vragen zit bel ik Bibi. Ze is altijd overtuigend en zit meestal ook bij de juiste eind . Was eerst heel sceptisch .Zo deed zij een voorspelling over een zieke familielid wat ook klopte sindsdien is Bibi 1 van mijn favoriet en zeker een aanrader betreft vragen over relaties. Alleen is tijd de boosdoener waardoor je soms hoop en geduld verliest. Nou afwachten op de laatste voorspelling zodra die uitkomt laat ik zeker weer een berichtje achter .




Ervaring van An met medium Bibi   Ervaring van An met medium Bibi   Ervaring van An geplaatst op 11 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve Bibi
Je bent echt fantastisch. Ik bel je al heel lang en elke keer is het uitgekomen wat je vertelde. Je blijft mijn vaste waarde. Want ik weet dat als je iets zegt, het ook uitkomt. Ik kan dat getuigen. Dus als je iemand zoekt die het altijd bij het rechte eind heeft, bel Bibi. Megabedankt om er altijd te zijn. Xxxx.




Ervaring van Nadya met medium Bibi   Ervaring van Nadya met medium Bibi   Ervaring van Nadya geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Zojuist een gesprek gehad met u over mijn relatie.
Heel interessant en boeiend.
Alvast bedankt voor de eerlijkheid.
Hou u zeker op de hoogte.




Ervaring van Martine met medium Bibi   Ervaring van Martine met medium Bibi   Ervaring van Martine geplaatst op 7 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Dank u wel Bibi voor het fijne consult. Duidelijk inzicht en advies, situatie goed aangevoeld. En wat mooi dat u dezelfde term gebruikte vwb de situatie die ik normaal gebruik, en ook nog eens dezelfde woorden die hij onlangs gebruikte om zijn gemoedstoestand aan te geven. Erg blij met de bevestiging en hoopvol voor de toekomst.




Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Dag Bibi
Wat jij al van in het begin voorspelde is werkelijkheid geworden. Er is terug plots contact gekomen. En dat heb je altijd gezegd. Het was enkel moeilijk te geloven, vooral omdat ik uiteindelijk heb gelost en ben verder gegaan met mijn leven.
Maar je hebt op elk vlak wel gelijk gehad. Heel erg bedankt voor al je consults en geduld. Ik zal je blijven bellen voor advies want je voorspellingen kloppen echt. Liefs, trouw bellertje. xxxx.




Ervaring van N.E. met medium Bibi   Ervaring van N.E. met medium Bibi   Ervaring van N.E. geplaatst op 1 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve geduldige vrouw .met zeer rake waarnemingen.




Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve Bibi
wat bent u een lieve mevrouw.
ik ben zo blij dat ik u heb gesproken. Dus hij neemt contact met mij op in mei.

Veel liefs van Jeannette.




Ervaring van J met medium Bibi   Ervaring van J met medium Bibi   Ervaring van J geplaatst op 28 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Super invoelend en helvervoelend. Wat een prachtige stem :) <3 dank je wel lieverd .




Ervaring van S met medium Bibi   Ervaring van S met medium Bibi   Ervaring van S geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Dag bibi, bedankt voor het gesprek. ik zal het jouw laten weten als het gebeurt. Ik hou nog contact :) .

Groetjes kristina .




Ervaring van Kristina met medium Bibi   Ervaring van Kristina met medium Bibi   Ervaring van Kristina geplaatst op 6 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  De spijker op zijn kop, dankjewel.




Ervaring van Aby met medium Bibi   Ervaring van Aby met medium Bibi   Ervaring van Aby geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Op de laatste dag van 2017 is jouw voorspelling waarheid geworden. Helemaal goed gezien Bibi.




Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve Bibi
Weer heel erg bedankt voor je inzichten.
Het klopt allemaal wat je me hebt vertelt zonder dat ik veel hoefde te vertellen over mijn dochtertje en andere situaties. Je vertelde het vanzelf. Heel erg bedankt. ik bel je snel weer terug. Xxxx
.




Ervaring van N. met medium Bibi   Ervaring van N. met medium Bibi   Ervaring van N. geplaatst op 14 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  De voorspelling over mijn zoon is gelukkig uitgekomen. Ik had er geen vertrouwen meer in maar jij zei wacht maar. En ja hoor als je het niet meer verwacht komt het onverwachts. Ben heel blij met jou , je hebt het altijd bij het juiste eind.




Ervaring van Anton met medium Bibi   Ervaring van Anton met medium Bibi   Ervaring van Anton geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Bibi, ik zou het je nog laten weten of ik inderdaad werk zou vinden in het najaar. En wat denk je? Ik heb weer werk. Hoe wist je dat:)? Top van jou gezien. Evht fantastisch van jou. Je bent de beste.




Ervaring van Lisa met medium Bibi   Ervaring van Lisa met medium Bibi   Ervaring van Lisa geplaatst op 21 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Ongelooflijk Bibi. Jouw voorspelling over het vinden van een baan is exact zo gegaan als jij zei. Je bent echt geweldig goed.




Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve Bibi
Helaas was mijn tijd op. Dus via deze weg wil ik u heel erg bedanken voor de prachtige reading. Ik bel u al een tijdje en tot nu toe klopt alles. Topper. Veel liefs. X.




Ervaring van N. met medium Bibi   Ervaring van N. met medium Bibi   Ervaring van N. geplaatst op 8 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve Bibi, je hebt het altijd bij het juiste eind bij een voorspelling. Nu heb jij mij een voorspelling gedaan betreft een nieuwe baan. Ik laat het je gauw weten als het uitkomt.




Ervaring van Lisa met medium Bibi   Ervaring van Lisa met medium Bibi   Ervaring van Lisa geplaatst op 20 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Goede kaartlegster, goed medium.
Prettige, intelligente vrouw om mee te praten.




Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Wat bent u goed Bibi. Zo kort maar krachtig. Geweldig wat u doorkrijgt. En het is de waarheid. Niet eerder zo'n goed medium gesproken.




Ervaring van Mindert met medium Bibi   Ervaring van Mindert met medium Bibi   Ervaring van Mindert geplaatst op 10 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Bibi, jouw voorspelling over de manier hoe ik een baan zou vinden is uitgekomen. Bedankt voor de steun en heldere waarneming. Je begint direct met vertellen aan de telefoon met wat je ziet in de kaarten en wat je doorkrijgt.Super.




Ervaring van Minette met medium Bibi   Ervaring van Minette met medium Bibi   Ervaring van Minette geplaatst op 22 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Mooi gesprek. Lieve vrouw. Wat ze vertelde klopte helemaal. Dank je wel voor het mooie gesprek Bibi. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met medium Bibi   Ervaring van Sandra met medium Bibi   Ervaring van Sandra geplaatst op 4 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve Bibi, uw voorspellingen van 3 maanden geleden zijn uitgekomen . Ik raad iedereen u aan, want u bent snel en weet precies wat er aan de hand is. Als je twijfels hebt of je bent onrustig bel Bibi, want in korte tijd neemt zij ze weg. Niet alles is leuk om te horen maar daardoor kan je wel verder.




Ervaring van Sidon met medium Bibi   Ervaring van Sidon met medium Bibi   Ervaring van Sidon geplaatst op 3 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Het was alweer een tijdje geleden dat ik Bibi sprak. Zij heeft mij handvaten gegeven om positief te blijven. Alles wat zij ziet in haar kaarten klopt en dat geeft mij weer vertrouwen in de toekomst.




Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Wat heb je het weer goed gezien. Het is precies verlopen zoals jij al maanden geleden had gezegd.Op alle fronten is het uitgekomen. Super medium .




Ervaring van Mieneke met medium Bibi   Ervaring van Mieneke met medium Bibi   Ervaring van Mieneke geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Bibi, ik dank U voor het goede en aangename gesprek dat ik met jou had deze avond. Het heeft me deugd gedaan om met jou te kunnen praten. Je voelt alles zo goed en correct aan. Zal jouw raad zeker opvolgen, jouw zachte, lieve stem, maakte me rustiger en dat had ik nu juist nodig, dank u wel. Ben zo gelukkig met hetgeen je me vertelde, zal proberen om niet meer te twijfelen. Ik kijk vol vreugde uit naar de toekomst. Kort gezegd, een topvrouw en medium. Veel liefs, Francine.




Ervaring van Francine met medium Bibi   Ervaring van Francine met medium Bibi   Ervaring van Francine geplaatst op 7 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Fijn Bibi, om advies te krijgen. Hier heb ik veel aan. Geweldig hoe je de dingen aanvoelt en ziet. Klopt als een bus.




Ervaring van Eknime met medium Bibi   Ervaring van Eknime met medium Bibi   Ervaring van Eknime geplaatst op 28 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Jouw voorspelling is waarheid geworden.




Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Bibi, je bent geweldig. Je had mij voorspeld dat de baan niet door zou gaan. Jammer , maar helaas heb je het goed gezien. Ik zal jou zeker weer bellen.




Ervaring van Nona met medium Bibi   Ervaring van Nona met medium Bibi   Ervaring van Nona geplaatst op 23 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Lieve Bibi, je voorspelling is uitgekomen. Het is verlopen zoals jij al zei. Eerst nare woorden dan berusting en vervolgens als vrienden uit elkaar. Knap van jou.




Ervaring van An met medium Bibi   Ervaring van An met medium Bibi   Ervaring van An geplaatst op 17 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Hoi Bibi,

Ik heb je om 18u vandaag gesproken.
Jouw waarnemingen zijn uitgekomen.
In alle details die jij mij hebt verteld. Je bent werkelijkwaar een schat uit de hemel. Dank je well voor je goede adviezen.zij het document.ik de liefde. Kussss.




Ervaring van Je weet wel....een dolgelukkige vrouw met medium Bibi   Ervaring van Je weet wel....een dolgelukkige vrouw met medium Bibi   Ervaring van Je weet wel....een dolgelukkige vrouw geplaatst op 2 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Super consult, zachtaardige lieve vrouw. Het klopt allemaal. Ze beschrijft alles zo correct. dank je wel.




Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem met medium Bibi   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Bibi, ik stem op jou. Alles klopt. Je voorspelling is helemaal waar.




Ervaring van N.N. met medium Bibi   Ervaring van N.N. met medium Bibi   Ervaring van N.N. geplaatst op 15 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Bibi, kan heel goed de nabije toekomst voorspellen. Klopt altijd, onvoorstelbaar.




Ervaring van anoniem met medium Bibi   Ervaring van anoniem met medium Bibi   Ervaring van anoniem geplaatst op 10 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met medium Bibi
  Ervaring met medium Bibi
  Wat een goed medium ben jij Bibi. Zo zuiver. Het klopt wat jij vertelt. De vorige voorspelling is uitgekomen. Tijd is moeilijk, je zat er dichtbij. Je had het heel goed gezien in jouw kaarten. Toekomst voorspellingen komen gewoon uit.




Ervaring van N.N. met medium Bibi   Ervaring van N.N. met medium Bibi   Ervaring van N.N. geplaatst op 21 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemedium.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemedium.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemedium.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemedium.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden